Archive for september, 2008

svartsjuk? nej irreterad

tänk att vissa människor kan man inte bli av med hur man än försöker. fan va trött jag är på att allid på något sätt få info om de människor som jag minst vill veta något om. det retar mig till det oändliga. ibland kan jag käna mig svartsjuk på dessas lyckande i livet tils jag tänker tanken längre och kommer på att jag inte alls är svartsjuk utan bara jävligt irreterad på att inte kunna slippa alla människor som jag inte tycker om. så kan bara alla dumma jävla människor som jag inte tycker om hålla sigborta från mig. men först köp min förbannade BIL. nu kommer jag att somna irreterad och det betyder att det komer att gå ut över mina kära kollegor imorgon. oh shit denna helgen kommer inte att sluta bra. jag återkopplar till att det är tillåtet att HATA människor. om jag inte får hata vet jag inte vad jag ska göra med min frustration….

scrapbooking men seriöst hur tramsigt är inte det? sitta och göra LO´s över djur, ungar och allt. visst det är najs att kolla på en, två eller tre gånger men sen då? efter 4år vem bryr sig? tacka vet jag ett vanlit hederligt album. jag ska inte säga att jag inte är lockad av att testa på att scrappa för det är jag MEN det måste ju vara ett jävla slöseri men tid för att inte tala om hur dyrt det är.

sitter här och känner mig ensam och ledsen kan inte riktigt säga varför bara gör det. kan gissa att det är för mycket ensam tid de senaste veckorna. tycker inte om att vara ensam, vill vara ensam tillsammans. känner att jag vill åka hemåt en sväng, träffa alla som betyder något och bara vara *snyft*  åhhh jag blir så trött på allt ibland och tydligen har jag kommit dit nu igen det kommer bli en tung höst

No Comments »

denna dagen ett liv

jaha ja som jag trodde inte har nån av dem som skulle höra av sig om blien gjort det. det är så retligt att jag kan bli galen. även om man inte vill ha den kan man väl ha så pass mycket folkvett att höra av sig och säga nej tack. seriöst 8500kr för en bil är inte mycket pengar speciellt inte med tanke på att det faktiskt rullar. vad tror folk? att det ska få en felfri bil som är 16år gammal? åhhh dumma människor… varför kan inte folk fatta att man får vad man betalar för??

sjuka barn är ett annat beymmer jag drabbas av titt som tätt. den store har inte vart sjuk på länge så det är bara att tacka och ta emot men den lille *suck* det är den ena förkylningen efter den andra och givetvis är det feber med där oxå.  annars hade det inte vart ett så stort ”problem”

på tv just nu hells kitchen gordon ramsy åhh han är bara så elak mot allt och alla, me like that han e min givna idol :)

No Comments »

dumma människor

tänk så otroligt mycket tid vi lägger på att reta upp oss på saker som andra gör. att ens låta dem besvära en är tidsödslande men ändå gör vi det.

jag undrar hur mycket av det jag gör och säger som påverkar andra, att få höra en vän säga: jag ska inte besöka den butiken eller delta spec. mycket i de aktiviteterna eftersom du inte tycker om den personen betyder ganska mycket. men varför tycker jag inte om den personen då? tja bra fråga jag bara inte gör det, den är så självgod och i dennes egna ögon perfekt och som alla vet sånna människor kan jag inte med. får man avsky/hata vissa bara för att man känner för det? och svaret är givet JAPPS klart man får men man behöver inte ge utlopp för känslan.

Är det något jag hatar så är det att känna mig nertryckt i skorna av en annan person, det är inte många som kan få mig att känna så men tyvärr finns det fortfarande ett antal som klarar av det utan problem. jag jobbar på att hitta något att slå tillbaka med… hehehe

det är skrattretande att veta att det faktiskt finns minst en (1)!! människa på denna jord som har RSS flöde på min blogg, där kan man snacka om att den personen inte har ngt bättre för sig  hahaha puss på dig knäppis

mobben har gått varm, hör och häpna folk har faktiskt ringt om min bil. en har redan vart här och tittat och provkört och sen ska frugan bara bestämma sig för den. annars kommer det en imorgon som ska kolla på den oxå. kan någon bara vara snäll och bestämma sig för den tack. jag behöver pengarna nu jag ska göra det jag verkligen hatar att göra…. åka och köpa nya skor. det är jobbigt, bökigt och allmänt besvärligt. det klämmer, skaver, är varmt och trångt om tåna. blä.

min önska just nu är att kila över till panduro och skaffa lite saker till min blivande hobby *asg* som att det kommer att hända att jag skaffar mig en hobby… men men man kan la drömma om det. det skulle inte va helt fel att iallafall verka lite normal.

No Comments »

den hemliga bloggen

japps så är det nog. känner att jag måste ha en ”hemlig” blogg där jag kan få klaga och spy galla över livet. eller tja hemlig är den ju inte på det sättet, det är bara det att jag måste få vara anonym för mina vänner och bekanta annars har jag nog inga kvar när de läst detta.

idag är det dagis som ska få sig en känga…. hämtar barnen runt 16.30 och får veta att min lille inte vart sig själv, har inte velat äta, sova eller nått som han brukar göra utan problem. jaja han har vart lite trottsig på sista tiden så jag tänker inte mer på det MEN när vi kommer hem märker jag oxå att han inte är riktigt som han brukar. det visar sig att han har 39.5 i temp. varför kan de inte bara kolla det på dagis istället för att låta honom springa omkring med feber där, jag hade inte haft några problem med att komma från jobbet och hämta honom. det är inte möjligt att han fick den temphöjningen påvägen hem. känslan att dagis har tappat greppet och verksamheten och barnen känns mer och mer som rätt.

fick tiden för intervjuven (hur f-n stavar man detta?) i lokalblaskan idag oxå, givetvis den dagen jag jobbar. fattar inte folk som går hemma på dagarna att andra faktiskt jobbar, jag blir så j-la less på egoistiska människor. ska verkligen göra allt för att vara med på den intervjun, jag måste få tillföra mina åsikter oxå…

blocket… kan någon j-la människa i detta avlånga land vara snäll och köpa min bil, åhhhh jag blir så irreterad på att ingen vill köpa min skrutt bil. jaja det är ingen skrutt bil men familjen kan inte ha 3 bilar, det är ju inte så att vi skiter pengar. KÖP MIN BIL

No Comments »

WP Login