Archive for oktober, 2008

regnet

det bara faller ner och jag är så förbannat trött. men det får inte hindra mig, måste göra mig iordning inför kvällens fest med jobbet. igår var vi hemma hos en arbetsrelaterad kollega och hennes familj, mycket trevligt. helt plötsligt känns det som att vi i familjen har fått en större umgängeskrets. känns skoj men samtidigt kan jag inte låtabli att fundera på varför? det är ju knappast pågrund av min personlighet. har idagarna fått höra att jag tydligen är väldigt bossig/bestämmande. jaja sånt e livet men den stora frågan är ju om jag verkligen är det eller om alla som tycker det igentligen inte bryr sig om det som jag ska ”bossa” över.  det hela stör mig lite för jag vill inte vara en sånn person, jag vill vara omtyckt och uppskattad och att folk vill umgås med mig för att de tycker om mig inte för att de känner att de måste.

kvällens fest kan bli mycket intressant, fick igår veta att en jobbarkompis separerat från sin man, först skulle hon inte komma idag men nu har hon ändrat sig och kommer iallafall. eftersom hon dratt in mig i detta skulle jag vilja ha hela historien. hur har det blivit så här och är det så alvarligt som det låter eller är det en ”fylle” grej som gått över styr. vem vet kanske jag har infon innan kvällen är slut.

No Comments »

icas miljökassar och mens

var på ica idag skulle inhandla lite mysmat till ikväll. miljömedveten som jag låssas vara så tar jag en miljökasse och börjar handla. hittar allt jag ska ha men blir irreterad när jag inte kan hitta en ända viktväktarprodukt, vart tog alla dessa vägen? japps jag har vart och skrivit in mig igen på vv, detta är den första veckan och den har väl inte gått så dära jättebra men jag försöker. inte fan blir det lättare för att gubben just nu sitter jämte och prasslar med sin godispåse… awwwwrrr. jaja åter till ica, har handlat färdigt och beger mig till mot kassorna. jaja vad händer då om inte att handtaget på kassen går sönder och allt innehåll ramlar ut. fruktansvärt irreterande.

det ska fan gå mode i allt, köpte bindor här om dagen och nu har de limited edition på bindor!! vem fan bryr sig om hur förpackningen ser ut det är inte den jag ska använda. höjden av det hela är ju att jag faktiskt får betala mer bara för att de enligt mig gjort ett jävligt fult omslag på bindan. puckon.

No Comments »

WP Login