Archive for november, 2008

vart tog den vägen?

ja det frågar jag mig mer och mer på sista tiden? om någon där ute i cyberrymden har sett en gnutta av min självkänsla så kan de väl maila den tillbaka till mig. jag vet inte riktigt vad det är med mig nu mera. det känns som att jag har tappat det som ska kallas för självkänsla, självsäkerhet. när jag hamnar i en ”ny” situation så blir jag tyst och känner mig obekväm. tillskillnad från tidigare då jag kastade mig in i saker med buller och bång. jag vet nte vad som har hänt men jag vill gärna ha tillbaka det gammla. detta nya känns inte bra, har suttit en hel kväll och kännt mig olustig. när jag ”plockas” ur min vardag blir jag en grå mus. jag gissar själv att det hela kan ha något att göra med att jag inte trivs med mig själv.  kan jag inte bara gå och lägga mig fet och ful och få vakna upp smal och snygg?? kämpar verkligen för att minska i omfång men det går så segt och just nu känns det som att mina steg framåt har tat flera steg tillbaka. kan inte fatta det men kanske en ägglosning har med saken att göra hoppas ju på det annars vet jag inte vad.

har vart på julbord med jobbet, en mycket trevlig stund. jag vet inte riktigt vad jag tycker om att äta julmat innan jul. kan tycka att det inte är riktigt rätt. julmaten smakar bäst på det egna julbordet.

No Comments »

falsk trygghet

har lagt på vinterdäcken idag. imorse när vi skulle åka till jobbet så var det vitt ute. nu är däcken på och det ska ju underlätta körningen men det gäller ju att inte tro att inget kan hända. men fan vilken tid det ska ta att få på däcken, nu i efterhand känns det som att jag lika gärna hade kunnat gjort det själv och manuellt istället för att jaga fatt i någon verkstad som hade tid denna dag då alla i stan ville ha sina vinterdäck på. jag tror att jag hade fått på däcken på den tiden som jag la ner på att jaga runt.  jaja hittade en b***everkstad som hade möjlighet. sagt och gjort de fixa det hela även om det tog över 1 timme!! iofs så fixa de oxå oljudet som ha vart från avgasröret där det slagit emot plåten i ca ett år.  men det som retade mig mest var nog att en började på det samtidigt som han sprang runt och gjorde annat, sen lämnade han över till någon som till sist fixade det hela. summa summarium jag fick på däcken!

No Comments »

mörkt

hur svårt ska det vara att ha folkvett i trafiken??  varför kan inte cyklister ha ljus och reflexer när de är ute i trafiken? det är mörkt ute nu på eftermiddagarna och det måste väl handla om en självbevarelsedrift att vara rädd om sig själv. det är ju inte så lätt att se någon som inte syns.

bilister!, hur jävla svårt kan det vara att lära sig trafikregler och att blinka när man ska svänga? senast idag räffa jag på en koplett idiot i stora rondellen vid jobbet. man kan svänga vänster i båda filerna och jag ligger i den högra filen och ska svänga vänster.inget konstigt med det… i filen jämte ligger en minibuss som oxå ska svänga vänster… mitt i rondellen för denne för sig att den ska svänga över till min fil. det gör att jag helt plötsligt befinner min i den tredje filen som kommer in från ett annat håll, hade jag inte gjort detta så hade idioten kört rakt in i min bil. jaja det hade kanske inte varit så farligt det hade ju vart rätt sida som hade blivit skadad isåfall. har fortfarande inte vart in och fixat plåtskadan på baken av bilen. den skadan som jag fick när jag lyckades göra det omöjliga…. att backa in i mannens parkerade bil hemma på uppfarten. fan va förbannad jag var då.

barn, barn, barn. dessa underbara barn… försöker få lilleman att somna i egen säng, vilket inte han tycker är så intressant. han snarare skriker och håller på för att få som han vill, att sova i mamma och pappas säng. när det kommer till att skaffa flera barn har jag kommit till insikten att jag nog är väldigt nöjd med de två som vi har. pojkarna börjar bli stora och klarar sig rätt bra utan ständig övervakning och det känns så skönt. jag vet inte om jag vill börja om igen. visst det är underbart med bäbisar men just nu känner jag inte att längtan är lika stark som den var tidigare. kan ju gissa att det är nu som jag kommer att bli på smällen eftersom jag säger att det inte är lika viktigt något mer. jag känner mig så oerhört stolt och nöjd när jag tittar på mina killar, de är så duktiga. kanske ska sattsa på en sladdis istället *hihihi*

No Comments »

long time…

stormen viner, barnen och mannen sover. här sitter jag och känner att jag inte har lust med ngt. borde väl krypa isäng eftersom jag ska upp om några timmar och jobba. vill inte jobba tycker att det känns tråkigt just nu, allt bara går på rutin. känner mig dock inte lika arg som jag gjorde tidigare ihöstas. antar att ilskan har ebbat ut och att allt bara är. satt och tänkte på att blogga här om dan men det blev aldrig av, då hade jag så mycket att skriva om och nu när jag sitter här inte ett skvatt.

vintern och kylan ska tydligen vara påväg och det betyder att jag måste lägga på mina vinter däck. usch så förbannat jobbigt, pallar inte att göra det själv denna gången utan ska köra in till nån firma som får fixa det åt mig. men det känns jävligt bra att veta att jag kan det om jag måste. är ingen bimbo som inte kan ta tag i saker om jag vill och måste.

No Comments »

WP Login