Archive for januari, 2009

en öde biosalong

när man kommer in i lunket är det bara att hänga med, varför göra något åt det? det är rätt skönt att bara vara och få flyta med. var på bio igår och såg the day the earth stod still ingen film som jag gillade men det känndes inte som det viktiga. där satt vi man och fru inga barn och bara vi i hela salongen, det var inte en kotte föruton vi två som såg just den filmen. det kan inte vart en lönsam kväll för sf bio, men det skiter jag i. det var helt klart mysigt och jag fick prata och komentera filmen utan att störa någon. min man blir inte speciellt störd något mer av att jag komenterar och åsiktar i filmer.

såg sex and the city filmen ikväll, har hört att den inte skulle vara så bra men jag gillade den, bölade på varje ställe där man skulle göra det… men samtidigt ikväll har jag kännt mig ledsen känner att jag skulle behöva gråta ut. kanske är det mensen som är på väg kanske är det något annat som stör. tiden får utvisa…

är låtsas ledig imorgon, har 100 saker att göra och känner inte för något, vill bara stanna kvar i sängen och få vara själv.  trivs inte riktigt med mitt jobb, vill något mer men vet inte vad. ska iväg på en mary kay info nästa vecka, det känns varken som hugget eller malet. jag tycker att det är kul att ”lära ut” och informera om saker men just nu känner jag mig inte bekväm med mig själv för att det ska fungera. du kan inte visa upp produkter när du inte känner dig bekväm i dig själv. nä inget känns bra just nu :( (

No Comments »

lunch eller middag?

ja vad är rätt namn på det man äter mitt på dagen? jag har alltid sagt lunch sen flyttade vi söder ut och där heter det tydligen middag. varför? vad heter då det som man äter på kvällen? för mig är det middag men här nere är det tydligen kvällsmat. varför göra något lätt?

1 Comment »

som förr…

känns som när jag gick på högstadiet. känner mig som en skugga någon som bara finns. känner inte att jag tillhör gruppen. nu planeras det fest igen, datum bestäms och en kollega kan inte. då byter man dag, jag kan inte den helgen men det spelar ingen roll. känns inte som att jag var bjuden ändå. inget känns roligt något mer, det är som att jag är men inte existerar. någon som man ägnar en stund när man inte har någon annan att prata med.
just nu är inget kul, det är tjafs hemma om saker som jag knappt vet om. man bara går och retar upp sig på varandra, ser fel som igentligen inte finns, men som finns bara för att man mår dåligt.

No Comments »

ibland skulle man bara….

vilja skrika rakt ut. fan va irreterad jag är, är så förbannad och frustrerad att jag håller på att explodera. why? jo det ska jag med nöje tala om. min nya (eller ja snart 2år gammla) DYRA tvättmaskin har bestämt sig för att lägga av. den förbannade maskinen vill inte centrifugera och ”hänger” sig när det är x antal minuter kvar av programmet, olika minuter beroende på vilket program det är. det som retar mig mest är nog att det inte finns någon butik som är öppen som jag kan ringa och skälla på. kollade på kvittot för att se efter hur lång garanti det är på skiten. klart att det står hur lång garanti det är där, vart skulle det annars stå? JA inte f*n vet jag men där det logiskt sett borde stå står det iallafall inte.  jaja någon fick det varmt om öronen men tyvärr var det ju inte rätt person, irritationen gick ut över min man istället för kökscentrum. kanske var det tur kan ju vara lite svårt att få någon som man just skällt ut att laga något. ska ringa dem imorgon och höra vad de säger men jag hoppas verkligen att det är något som täcks av försäkringen för jist nu finns det inte utrymme att lägga pengar på en reperation av en nästan ny tvättmaskin, det är så mycket som händer just nu. snart är begravningen och det köstar ju endel att köra upp till den, jag behöver verklgen köpa nya kläder till den och allmänt. vi ska till lalandia, det kommer 2 nya bäbisar i släkten. en om några timmar eller högst några dagar. (Go Linnéa!!) och den andre om cirkus en månad. risken med detta är ju att suget kommer tillbaka igen, det är ju bara så mysigt med en bäbis.

No Comments »

hoppande träd och facebook

båda sakerna är ungefär lika dumma. våra dumma internet leverantörer anseer att hoppande träd är anledningen till att vårt internet dyker ibland. standard svaret hos suporten som inte ens vet vad de levererar för tjänster är ja men ni har ju en massa träd somkan vara ivägen… okej men det funkade ju nyss hur kommer det sig?? kan det vara så att träden flyttat på sig de senaste minutrarna?? hehe man kan bara älska supportavdelningar när det gäller data och it. som när jag ringde ett stort dataföretags support och informerar dem om att grafikkortet på datorn har havererat och behöver bytas ut…. grabben i supporten ber mig göra ett antal tester som jag redan gjort eftersom jag haft detta problemet tidigare med andra datorer. säger det till honom men eftersom jag är kvinna så kan jag inte detta. hela hans attityd mot mig skriker det. jaja jag gör en jävla massa tester och riktigt nog visar det sig att det är grafikkortet som är trasigt och hur ska det åtgärdas?? jo det ska bytas ut. hmmm hade vi inte kunnat bespara honom och mig denna timmes onödiga jobb??

facebook ytterliggare ett ställa där man kan hålla koll på alla man känner och tror sig känna, idiotiskt och jävligt irreterande. det är segladdat och funkar inte till 100% fan det funkar inte ens till 90% hälften av gångerna. problemet är att det är svårt att hålla sig borta från, vaddå nu kanjag ju verkligen hålla koll på alla jag känner och inte känner, tycker om och inte tycker om. kan det bli bättre? 

barn barn och åter barn. stora killen vill inte vara på dagis när en viss personal har öppningen… vad göra?? jag önskar att jag kunde stanna på dagis med honom tills någon annan i personalen kommer men mitt jobb tillåter inte detta och hade det funkat hade jag inte behövt lämna dem så tidigt. hur man än vänder sig så har man rumpan bak… det största problemet med det hela är ju att han inte kan berätta varför han inte gillar henne, han bara inte gör det. hur fan löser jag detta? har försökt förklara att jag inte heller gillar alla men att jag ändå kan vara med dem osv tror inte att han hängde med men det kändes bra att förklara det. livet är inte lätt när man är 6år.

No Comments »

WP Login