Archive for februari, 2009

en mammas jobb….

ja såhär ar det att vara mamma, det spelar ingen roll om du är sjuk eller ej, det ska vara samma tempo varje dag…

http://www.youtube.com/watch?v=ESe-AysF9mw

No Comments »

konsten att göra mig jävligt sur

beodra mig att jobba när jag ska vara ledig. så arg jag vart på jobbet idag, är jag ledig så är jag och då varken vill eller kan jag jobba om jag inte säger det. fatta att jag har ett liv utanför jobbet. det kanske chockar men så är fakta. JAG HAR ETT LIV!! på mitt jobb skulle man kunna bli beodrar från sin egen begravning.

falska människor är nästa punkt som retar mig, hur kan man sitta inför en grupp och tala om att man inte tycker om en person som ingår i gruppen men inte är närvarande. Så falskt och så fegt.  förra veckan så blev jag utskälld för att någon tyckte att denne hade problem med en kollega till mig. snacka om pms problem, jag tänker inte ta det och jag accepterar det verkligen inte. har du ett problem ta det med berörd person inte med mig.

No Comments »

the piratebay

lyssnar igenom dagens rättegång mot the piratebay killarna. oojojoj hur illa kan det bli? ja inte för TPB men för åklagaren? han har ju inte alls koll på läget. man kan bli en ”cider” (undrar vilken smak) om man gör vissa saker. det är så skoj att lyssna på hur icke it insatta människor uttrycker sig i tekniska termer. om man nu kan kalla cider för en teknisk term.

JAja jag hejjar starkt på TPB och hoppas på det bästa, fan de har ju planerat en fest till på fredag så man får väl hoppas på det bästa.

No Comments »

pyssel monster

pappa och storebror var på gympa, lilleman och mamma hemma. hade köpt ett pysselpaket på min favvo affär dollarstore i söderhamn. plockade fram det och jag och lilleman började bygga. Det var 5 små burkar lera, 1 par ögon, 4 vingar, 6 ben och 2 antenner. Inte det jag förväntat mig men lilleman tyckte att det var skoj, han skulle bygga en spindel.

 Han tyckte så mycket om den att han haft den i sängen, inte så bra. ikväll var hela sängen full av söndersmulad lera. har lagt undan leran så får vi bygga ett nytt monster en dag.

nu ska det ske… håller på att göra grundjobbet i målningen av hallen. har tröttnat på att inget händer så igår började jag slipa och fortsatte så idag, men nu måste jag ha hjälp av mannen. eftersom jag håller på med väggarna i trappen når jag inte hela vägen upp och att ställe en trappstege i trappen känns farligt värre. men han har lovat att hjälpa mig med det. passade på att spackal lite ikväll oxå, det är ju inte svårt när man väl börjat med det. ska bli så skoj att få hallen färdig. längtar verkligen, det kommer att kännas så fräscht.

No Comments »

det är folket och inte prästen…

begravningen är över och det var den kostigaste och mest skumma gudstjänst någonsin. prästen måste ha vart hög, han hade inget att säga om den avlidne utan han pratade mer om vår gudstro och hur man tror. det är nu bevisat att det är folket som besöker gudstjänsten som gör gudstjänsten och inte prästen. visst prästen kan göra den intressant men inte fan kan jag säga att det är den som gör det hela. hade det varit ett litet begravningsfölje så hade jag inte upplevt att jag hade fått tagit ett adjö av den avlidne. genom de närarande så blev det en vacker och mycket känslosam begravning, många vackra ord och tankar fick komma fram.

 
Vila i frid Hillevi, tack för all glädje du skänkt oss…

 

blommor

RIP
No Comments »

WP Login