Archive for september, 2009

shopping med lön

som alla andra i stan så kom jag på att jag var tvyngen att handla efter jobbet. vid gott mod beger jag mig till willys för att snabbt beta av listan, borde ju gå fort. Inte så mycket folk men ungar… jaja det var kanske inte många men det lät som att det var en hel skola där. någon bekant till en familj som var och handlade lekte med familjens barn, sen sprang detta barn runt och skrek på denna jim eller vad han nu hette. överallt. Sen var det familjen som storhandlar i två små barnkundvagnar. vart jag än gick så var de där. Barnen var så trötta att de hade svårt att hänge med och ville mest bara lägga sig ner.

så glad jag var att mina barn var hemma…

No Comments »

och sen kom mensen…

ja så är det, var bara ca en vecka sen. Hann ta 2 gravtester men inget visade något. Kanske lika bra det eftersom vi faktiskt sagt att det får räcka med att försöka nu.

Jag hatar barnomsorgen i stan. det fungerar inte, vi trivs inte med det och M gör det inte heller. När vi lämnar så gör vi det på en annan avdelning till vilken personal som. Han känner sig otrygg och det gör jag oxå.  Både lämning och hämtning sker på denna avdelning, resten av dagen är på sin vanliga avdelning. Han är 3 år ska han inte få känna sig trygg under de timmar han inte är med oss? Idag fick han åka hem utan skor eftersom de inte kunde hitta dem, vadå inte hitta dem? Nehe ska jag köpa nya då eller? Sin väska fick han inte heller med sig, det var ju låst in till avdelningen. Imorgon lämnar   jag honom och då måste jag gå igenom hur det ska fungar för oss. Jag accepterar inte detta mer. Det är barn det handlar om, om inte jag skyddar och säger ifrån vem gör det då? Mina älskade ungar. Fklassen och fritids verkar funka bra, det känns så skönt. Idag började han på kyrkans barntimmar oxå, enda killen, synd men gillar han det så är det bra.

2 Comments »

WP Login