Archive for maj, 2010

vem är jag, vem är du?

när jag var hem till mamma i helgen så träffade jag folk som jag inte träffat på ca 15år. samma komentar har slagit mig flera gånger: men gud du har ju inte alls förändrats. hmm ska jag ta det som en komplimang eller som en förolämpning? är jag verkligen samma person nu som jag var då?

En kompis slängde komentaren: ja du är ju lika kaxig fortfarande. hmm jag som trodde att det var något som kommit på senare tid. kanske är det inte så. man tror att man förändras men det är kanske inte alltid så.

jag älskar att få köra bil fort, att köra från punkt A till B är inte skoj men att få trycka gasen i botten och bara dra iväg är underbart. Ja jag är kaxig men på ett snällt sätt, men jag kan vara riktigt elak om jag vill. det är bara att fråga min man. han är nog den som kan drabbas mest av mig bitchighet. men annars så är jag perfekt. jag är snygg, vacker, söt, sexig och alldeles underbar :lol:

No Comments »

bråk

jag och m har varit hos mamma i helgen mannen och g har varit i linköping. härligt att få sakna varandra, jag har verkligen saknat dem. har saknat min man, saknat hans närhet och värme. Det tog en halvtimme sen rök vi ihop igen. jag fattar inte varför det måste bli så här hela tiden. det är som att det inte finns något annat. allt jag gör och säger är fel, jag bara gnäller och skäller.  om det är så jävla hemskt att vara med mig så stick… nej jag menar det inte man fan vad trött jag blir.  jag mår inte bra av att det är så här men det är väl jävligt logiskt.

som att inte bekymren på det egna planet är nog, nu har jag blivit av med min almanacka, där jag verklgen har hela mitt liv uppskrivet. detta resulterar i att jag inte har koll på något just nu.  det är så förbannat irreterande att jag bara blir på ännu sämre humör.  jag måste ha fatt i den. troligtvis har den ramlat ur min väska.

bollhavet på IKEA är inte bra, det har m lärt sig idag. han och g hoppade ner i det och på något sätt lyckas det hoppet resultera i två frakturer och gips i en månad. stackarn ligger och skriker av frustration, smärta och rädsla.

No Comments »

WP Login