Archive for juli, 2010

ssdd

vad är det dom gör att jag blir totalt knäpp av att vara ledig? idag hade vi kalas för lilleman. nu har han fyllt 4 om man ska rätta sig efter honom :) stackars liten älskling, vi hade valt att inte bjuda så många kompisar. vi bjöd totalt 4st  1 kom. det kändes inte som ett kalas och det gör så ont i hjärtat. vet inte vad jag ska göra för att göra det bättre för honom. det känns bara så orättvist.

sen har jag och mannen mer eller mindre bråkat hela dagen igen, jag bara retar mig på allt han gör och säger. talade om för honom att jag var trött på allt hans skit i hyllorna här hemma och att jag ville att han skulle flytta. nej det var inte snällt men det var exakt så jag kände när jag sa det. jag blir bara så jävla förbannad.  samtidigt så kommer det fram lite saker som faktiskt är total sanning när jag är arg. jag är besviken och ledsen över att han inte bryr sig om hur han ser ut något mer.  nej jag vill inte att han ska flytta jag vill att han ska hålla om mig och att allt ska vara bra. jag kan inte sätta fingret på vad det är som inte är bra men något är det annars hade det inte vart dessa eviga bråk.

efter kalaset åkte vi iväg till godis på landet, barnen fick välja ut vad de ville ha och sen åkte vi ut till laxvik en sväng. lions hade sommarfest det var inte mycket folk när vi kom så vi tittade runt lite sen gick vi ner till havet istället. jag tycker verkligen om havet, att sitta på en sten och bara vara, lyssna på havet.  mannen och pojkarna gick runt och tittade efter krabbor själv satte jag mig på en sten och bara var. efter en stund kom mannen och satte sig hos mig, vi pratade lite kort om ja jag vet faktiskt inte riktigt vad vi pratde om.  men när vi gick därifrån så sträckte han ut handen och det var det som betydde något men det är oxå den enda beröringen på hela helgen.  vi rörde oss tillbaka till sommarfesten och där var det någon form av uppträdande som skulle börja. abedå capioera en brasiliansk kampsport enligt programmet men enligt dem som uppträdde var det ett spel.

hemma ige kollade vi på det regnar köttbullar. lite cool film g gillade den mycket iallafall och det var det viktiga :)

nu väntar sängen då jag ska upp och jobba imorgon igen, går in i en idiotvecka, börjar imorgon söndag och jobbar till den 2 aug utan ledigt, vet inte riktigt hur jag tänkte när jag tog de extra passen men men så är det väl ibland.

god natt världen

No Comments »

same shit different day

ibland kan man verlkligen undra om jag inte dras med all jävla skit som kan fastna på mig. Har vart på så dåligt humör ett tag nu att jag själv mår dåligt av det men jag kan liksom inte låta bli att reta mig och bli arg över saker och ting. Här i veckan så beslutade min cdspelare i bilen att lägga ner det. Mitt i en bok så spottar den ut skivan och textar ERR CD nähä no shit? jag märkte faktiskt att skiten inte fungerade mer. Testade med andra skivor men samma sak där ERR CD, jaha inte mycket att göra åt det för jag tänker fan inte köpa en ny sterio till bilen.  Jaja efter nåndag börjar den fungera igen så jag kan lyssna lite mer på min bok. Sen slutar den fungera igen nästa gång jag startar bilen. retligt värre.

La över boken till ipoden igår kväll istället, kanon den kan man ju lita på… eller inte hinner lyssna färdigt på boken och slå på lite musik. Nästa gång jag ska starta upp ipoden så startar den inte. pluggar in den i datorn för att kolla och den hittas inte. bara att inse den är DÖD. Inköpt som julklapp 2008 så någon form av garanti är det väl bara att glömma kan jag tänka mig. blir bara så fruktansvärt besviken på allt som inte funkar.  Ärligt talat så älskar jag min ipod, förmodligen har det vart en av de bästa julklappar jag någonsin fått. Men istället för att köpa en ny så får det faktiskt bli en Iphone 4 istället, det är ju lixom två i en :)

No Comments »

what happend?

sitter och leter efter en bild till bloggen, hittar bilder från 10år tillbaka eller mer. vad hände? varför har jag förfallit? det känns fruktransvärt att titta på bilder och inse att jag faktiskt har sett ut så som jag drömmer om att göra. ja visst detta var efter en tids sjukdom men varför blev det så här? känns fruktansvärt att inse att jag haft något som jag ville ha och själv förstört det.  det hemska är att jag ärligt kan säga att jag aldrig insett att jag vart normalviktig, att jag faktiskt vart just så som  jah ville…

nu är väl bara frågan hur jag ska komma tillbaka dit igen, känns som ett hopplöst företag men man får väl leva på hoppet…

No Comments »

fis

det är ju bara att inse, min mage fixar inte en daglig konsumtion av mjölk, fil och annat gott. magen blir bubblig och fisig. har köpt hem låglaktos yoghurt för att testa om det blir bättre med det.

nu ska jag ta och lägga mig i poolen med mannen och bara mysa. totalt naken :)

nej något poolbad blev det inte, eller jo jag doppade mig men FAN va kallt det var, tog en varm härlig dusch istället.

är så totalt uttråkad idag, har inte ro att titta på tv och det finns inget som lockar heller. finns inga fler avsnitt i de serier som vi kollar på. jag vill se mer supernatural och the big bang theory eller kanske lite eureka. ni som känner mig och läser här vet vad jag gillar, så ge mig några förslag på fler serier att titta på.

jag kollar gärna på CSI men det är en serie som jag tyvärr får kolla själv på eftersom mannen inte är intresserad av att kolla på den.

något som jag är jävligt trött på är flugor, de är verkligen överallt. stör på natten och stör på dagen. tyvärr inte så mycket att göra för så fort man öppnar upp så kommer de in.

1 Comment »

tjänst? ledig dag

dagen var planerad men det blir inte alltid som man planerar, visst är det konstigt. skulle vart över till L-M idag, vi har inte setts på evigheter och barnen kan behöva leka lite. men tyvärr föll den planen, de måste iväg och avliva en hamster. stackars liten, det gör att klockan blir för mycket att åka över dit sen. ska faktiskt försöka vara hemma när mannen kommer hem. kan ju vara trevligt att ses lite. imorgon är det jobb igen. pratade med facket just om hur jag har rätt att ta tjänstledigt för att få ihop det med att plugga under hösten och våren. Jag vill kunna lägga fram ett färdigt förslag på hur jag behöver vara ledig under hösten och våren för att få ihop mina studier. Det kändes som att man inte riktigt kan göra så för att det ska vara verksamheten som ska styra. visst jag som jobbar mitt i det kan förstå detta eftersom det är viktigt att vi inte står utan personal MEN jag som då vill kombinera plugga och jobba? Jag kan inte skita i skolan en vecka bara för att det inte fungerar i vår verksamhet att jag är ledig. jag tror att jag gör så att jag lämnar in ansökan om tjänstledigt de veckor som jag måste vara ledig och sen får det bli som det blir. Jag kan ju inte heller vänta med att söka CSN och andra saker som ska fixas. I värsta fall får jag väl ta helt tjänstledigt för det kan de inte hindra mig att göra.

fick blommor igår… kan det vara så att även min man upplever att vi inte ses eller lever tillsammans just nu. började tänka efter och kom fram till att vi inte spenderat en hel kväll tillsammans på 2veckor. det är ju klart att det blir spännt och irreterat mellan oss, vi hinner inte prata eller bestämma något. man bara förväntar sig att den andre kan fixa men det är ju svårt om man själv inte vet om det.

No Comments »

WP Login