Archive for september, 2010

om man skulle

ta och uppdatera bloggen lite då. just nu händer det inte så mycket spännande i mitt liv. skolan och jobbet går hand i hand och jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop allt ibland.

Jag har vart hos doktorn och han ordinerade lite blodprover för att försöka fastslå vad jag faktiskt är allergisk emot. men det är två veckor sedan jag var där och han har ff inte hört av sig med resultaten så jag ringde idag och kollade hur det låg till. jo då resultatet har kommit tillbaka men jag kunde inte få något besked för ssk kunde inte utläsa resultatet. på måndag hoppas jag få svar på vad jag inte tål för då ska doktorn ringa mig.

i skolan rullar allt på min LIA kommer att vara på länssjukhuset på MAVA. hade velat vara på KAVA men det var en annan som oxå ville det så denna gången gav jag mig. jag orkade inte bråka med iq fiskmås. tänk att det finns folk som man verkligen kan reta sig bara de öppnar munnen.

i helgen så blir det till att försöka sig på att städa vedbon, det betyder att allt skit ska slängas, det lär ju gå fort för gubben är ju inte hemma och kan spara på allt. hahaha men vi måste få ordning på det om vi ska få in den jävla veden som inte kommer. hur kan man lägga ut annonser om att man säljer ved om man sedan inte tänker leverera den? jävla bonne…

No Comments »

51 minuter till döden?

jag har inte tid att åka till akuten, ska det va så så får ja la dö istället. Varför ta en andningspåverkan på så stort allvar, okej det är ju inte bra att inte kunna andas men det jag ville ha svar på av sjukvårdsupplysningen var inte att jag skulle åka in akut utan om jag kunde ta mer betapred. typiskt sjukvården att inte kunna ge ett jävla svar. Nä nä tanten på 1177 kunde inte ordinerat något mer utan jag skulle åka in och blev det värre skulle ambulans möta upp efter vägen. ursäkta jag ska inte dö…. än….
det enda braiga med detta skulle ju vart att jag fått uppleva prehospis vården själv och kanske fått min intervju. nä känndes inte riktigt värt det men jag måste nog ringa farbror doktorn i morgon och be om bättre mediciner… shit 12 betaprad och de hjälper inte, illa illa.

Sen har jag vart på akuten med andningspåverkan tidigare och då ska man först ta en nummerlapp sedan ska man sitta ner och vänta och strax innan man dör så får man hjälp :P
okej seriöst, jag har inte tid eller råd att bli inlagd pga en oförklarlig påverkan. grejjen är just den att jag inte vart i kontakt med något som ska kunna utlösa det.
nu måste jag kissa om mina ben kan bära mig till toan, är lite snurrig i skallen och benen känns som gelé men men that´s lifte as i know it

puss och hej alla där ute så lätt blir ni inte av med mig……………………..

No Comments »

Schizofreni

har skickat gabriel till skolan och mikael är på dagis, har just skickat in två uppgifter till skolan. ska till att göra mig i ordning innan jag ska till gabriels skola på utvecklingssamtal. jaha reser mig upp och säger högt: – nehe om VI skulle ta och göra oss i ordning?? ursäkte vilka vi? jag och mina tolv andra personligheter då eller?? ibland måste jag verkligen sätta mig ner och fundera om jag har alla tärningar i spelet. Samma ska kan det vara när jag sitter och pratar, helt plötsligt så tappar jag tråden och kan inte minnas vad det var jag skulle säga. känns som att hjärnan är inlindad i bommul ibland och nästa stund är den tipp topp.
Nej nu ska JAG göra mig i ordning innan jag ska på samtalet, sen tror jag att han och jag ska åka och kolla på lite nya kläder till honom. bara han och jag myyyysssss

puss och hej alla fans där ute

No Comments »

host host

Ute vräker regnet ner, inne är det lugnt och stilla. Min familj är sjuk, mannens indirekta lunginflammation verkar inte vara över ännu. Han är trött, hängig och orkeslös. Stora killens sekundära maginfluensa kommer och går som den själv vill. Det är inte så lätt att då honom att äta skonkost. Idag har han fått feber igen. Han har inte vart en hel vecka i skolan sedan starten. Vad ska jag göra? Det får bli ett nytt läkarbesök i veckan för båda två. De måste bli friska snart. Börjar faktiskt tycka riktigt synd om mina älsklingar.

1 Comment »

gratis är gott

ibland undrar jag bara hur barn fungerar, mannen ringde idag och berättade att stora killen åkt fast för att ha snattat godis på en videobutik i stan.
Medans mannen kollat på film så har killen stoppat på sig smågodis i fickorna. jag är så glad att personalen verkligen såg detta och att de kom på honom. om han kommit undan med detta så hade det hänt igen. jag ska ju inte säga att han inte kommer att göra det igen men han kommer att tänka sig för två gånger innan det händer igen. så ledsen som han vart för detta och så ångerfull som han är.funderar på att ta med honom in till butiken och låta honom be om ursäkt för det han gjort.
berättade för honom att jag är jätte ledsen för det han gjort, att jag blev besviken. det var ju inte så att han inte skulle få godis, det var ju det de var där för att köpa.

små barn små bekymmer….

No Comments »

WP Login