Archive for november, 2010

Tjugoandra november tjugohundra 10

Jaha nu var tentan över, piss, helvete och ångest. Känns inte att det gick bra. Helt plötsligt så var inget självklart längre. 60% för godkänt bara att hoppas. Pratade med min praktikplats idag… De visste inte ens om att jag ska komma. Så just nu har jag ingen praktikplats när måndagen nu kommer. Inte nog med att det inte känns speciellt lockande med praktik så är det ingen som vill ta emot mig. Gud så kul allt känns just nu.

No Comments »

nittonde november tjugohundra tio

Vart ingen bra dag, den började så bra med ett studiebesök hos kommunens sår ssk. Så mycket beröm jag fick, kul kul och vilken härlig och inspererande människa hon är. Tycker att det är spännande med sår och den läkningsprocessen. Människokroppen är fantastisk.
Efter jobbet körde jag och handlade, det var tomt i kylen och frysen. Snöade gjorde det oxå…. Det är inte så bra att det gör det när man bara har sommardäck på bilen. Halt som fan var det och sakta gick det. För en månad sedan började jag prata om att lägga på vinterdäcken men det har inte blitt av bara. Och igår den 19/11 kom då snön. Vad betyder då detta? Jo Kattis kör av vägen och kvaddar hela jävla bilen.
Tack för att du undrar, det gick bra med mig. Är mest chockad och mår piss över det som hänt men fysiskt är jag oskadd. Bilen däremot är nog inte i så bra skick. Jag körde inte fort, men farten räckte för att jag skulle tappa greppet mot vägen och hamna i diket. Bilen kanade en bra bit innan den tillslut stannade. Var inte långe cm från att köra rakt in i ett träd men nu klippte trädet bara passagerar sidans spegel och bakdörr. Fy fan så rädd jag var, tänkte bara att nu är det kört när jag sår trädet närma sig. Men så var inte fallet denna gången.
En massa bilar stannade och ville hjälpa till men nej tack. Ringde mannen som kom och bärgade och försäkringsbolag för att fixa
hyrbil. Bärgarwn var trevlig på plats men när jag åkte med honom in för att lämna bilen var han riktigt spydig och snudd på otrevlig. Kom med komentare om att jag skulle va jävligt glad att det inte var på E vägen och det var ppp (polis på plats) för då hade jag åkt dit. Ursäkta säger man så?? Lag på vinterdäck vid vinterväglag och senast den 1/12. Ja det var vinterväglag igår eftermiddag/kväll men på morgonen var det plusgrader. Förbannade jävla pucko. Sen satt han och ringde frugan och beklagade sig över att han inte skulle hinna dit de nu skulle eftersom folk bara kör av vägen. Gör ditt jobb och behåll dina åsikter för dig själv. Jag mådde redan piss som det var och att få det han sa indirekt kastat i ansiktet gjorde ju inte saken bättre.
Nu står bilen på verkstan och det ska bli intressant att höra hur omfattande skador det är på den. Jag har verkligen inte råd med detta just nu. Fy fan så pissigt jag mår över detta.
Kör just nu en blå golf, helt ok bil som talar om när jag ska växla om jag nu inte kan tänka själv.

  

 

No Comments »

femtonde november tvåtusen tio

snart är året slut och ett nytt börjar. dax att börja samla ihop året och fundera på vad det har haft med sig. funderar på detta ett tag och kanske återkommer om det.

jag har tappat suget när det gäller skolan, det känns inte skoj eller givande just nu. vet inte riktigt varför men tror att det kan ha att göra med att vissa personer ifrågasätter det hela jämt, påpekar att det minsan inte är någon skillnad på den utbildningen och vanlig usk. frågasätter om man verkligen kan få jobb som spec. usk. Inte fan vet jag om jag kan få ett nytt jobb men en sak är säkert. är jag kvar på samma ställe mycket längre går jag under. Jag trivs verkligen med mina kollegor men det är för mycket negativt och klagomål på alla ändringar som händer och sker. Visst kan jag muttra lite men inte är jag sur en hel dag för det. !!JAG TÄNKER INTE BLI EN GAMMAL BITTERFITTA INOM VÅRDEN!!

Tenta på måndag i skolan och den är lika luddig informerad om som allt annat. detta bidrar till att det inte längre känns skoj. jag saknar strukturen men jag älskar att bara jobba 80% det är helt underbart. en vecka jobbar jag bara 2 dagar och nästa jobbar jag 5 dagar men jobbar 2 ledig två jobbar 3 så det är inte ansträngande på något vis.

Livet rullar på och jag måste vara gammal för jag kan känna att allt bara springer ifrån mig. det är redan november och snart är det jul. det är så mysigt med julen men den är alldeles för kort och det skulle vara lag på att man ska få vara ledig över jul och nyår. jag är ledig jul men jobbar hela nyår. badtunnan är bokad till nyår igen, det var så mysigt förra året. tänk det är redan ett år sedan, fan va tiden går…

och för de som undrar….. nej vi ska inte ha barn ännu. mensen bara bestämde sig för att hoppa över en månad. fy så dåligt jag har mått över detta. bde jag och mannen var säkra på att det var på g trots negativa gravtest. snacka om förnekelse. jaja den kom besked som ett skyfall en solig dag eller nått. usch och fy, men samtidigt det var skönt att den kom för jag har inte mått speciellt bra under tiden som den har vart borta. Men jag vill verkligen ha en liten bäbis till. det lustiga är att M har börjat att fråga om inte vi kan ”köpa” en lillasyster. just nu är det en väldigt jobbig fråga men den är så väl menad. Han och G vill ta hand om en ev bäbis. den ska sova hos M och han ska passa henne. Hur gulligt är inte det då?
mitt mammahjärta blöder…..

M kan ff inte hålla tätt, det börjar bli jobbigt att få detta att fungera men vi kämpar på. Tjatar på honom om att han ska gå på toa, han protesterar men vad ska man göra? jag tror dock att det kommer att ge med sig för han klara dagar utan att det händer något. men det krävs tålamod från oss alla.

vad händer annars? tja jag träffar alla jag tycker om på tok för lite, kan inte minnas när jag sist kopplade av och bara var.

Åhhh G var på förstasidan i HP idag. han var med på nationell dpeldag på biblan och då var HP där och fotade. snygg bild men kan inte hitta den på nätet. Han älskar att spela spel, jag tycker att vi gör så gott vi kan med att spela här hemma men det är väl så att det är lite roligare att spela med andra. han är ju gärna med och spelar på HUG föreningen i stan.

känns som att det finns hur mycket som helst att skriva och göra med nu måste jag isäng annars orkar jag inte imorgon.

puss och kram!

16/11
nu har vi fått bilden

1 Comment »

Faktiskt

så kan man inte göra karriär inom vården på samma sätt som man kan inom andra yrken. Sitter och lyssnar på våra små timisar som diskuterar utbildningar. Små små flickor… Vänta bara tills livet kommer och biter er i rumpan.

Jag har problem, ett stort bekymmer.
Mensen är nu ca 25dagar sen, två graviditetstest gjorda och negativt resultat varje gång. Något är fel men vad? Känslan av att veta att något inte stämmer är jobbigt. Mår inte bra i kroppen som det är just nu, ont i magen med mens symtom, kissar jättemycket, halsbränna. Jaja skrik nu inte gravid för det finns inget belägg för det. Varför skulle testen visa fel? Men varför kommer inte den? Varför??
Samtidigt som jag vill ha barn så vet jag inte om det är rätt just nu. Så jobbigt allt blir, vi måste köpa ny bil, vart ska denna krabaten ha sitt rum?? Men samtidigt tänk så mysigt ett nytt litet liv som bara finns där totalt beroende av oss som föräldrar.

No Comments »

WP Login