Archive for december, 2010

varför slår du på mig när jag redan ligger?

nja så allvarligt är det kanske inte men just nu känner jag att jag mår rätt kasst. Inte fysiskt men psykiskt. Ja jag ska tjata om barn igen. Men är det någon som kan fatta känslan av att ha blvit gravid snabbt och enkelt med två barn och när man försöker få en till så tar det stopp. Månad efter månad av hopp och besvikelse. Men det värsta är nog alla runtomkring som blir/är gravida. Idag fick jag reda på att bäda mina svägerskor väntar barn igen. Ja det gör ont men vad finns det att göra åt saken?? inget bara att acceptera och gå vidare men jag vore inte jag om jag inte erkänner att jag ibland känner mig gråtfärdig av frustration.

Vattkoppor på g här hemma kan jag lova, eller ja jag tror ju att det är så. Stackars Mikael är prickig hela han och det kliar men ännu har det inte kommit några blåsor. Både hoppas och inte hoppas att det ska vara det. Om det nu är vattkoppor så behöver de väl inte komma just till nyår. Kan det inte vänta ett tag??

No Comments »

fjärde advent – lagen om all jävlighet

NU är praktiken klar, det är tydligen inte bara jag som tvivlar på denna utbildning. Verkar som att det är en 4-5st som inte riktigt vet om de ska fortsätta. Åter till praktiken, ja jag har lärt mig massor men även jag känner att jag har blivit väldigt ifrågasatt när det gäller utbildningen. Vad kan jag bli? det är nog ingen som vet detta men jag hoppas att jag kan hitta ett nytt jobb som ger en större utmaning än det jag har idag. Samtidigt var det väldigt skönt att komma tillbaka, att veta att jag varit saknad. Jag märkte faktiskt skillnad på min kollega i vårt munhuggandes och tjaffsandes. Fan va skoj det var.

Ja och på hemmaplan känns allt som en jävla katastrof. Har haft en städerska här som vi fått av svärmor i julklapp. Så rent och fint det har blitt här hemma nu. Men även det strulade så klart, hon som skulle städa hade ingen koll på vad som ingick och det gjorde att det blev för bra. Inte för att klaga men, sen så hade svärmor bokat en städning av 70kvm vilket bör vara nedrevåningen i huset. Men enligt deras normer så var 70kvm inte alls så stort. Suck. Men allt löste sig i slutet :)

På toaletten så har mattan blivit missfärgad och det finns en liten klump i magen som säger att det beror på att det kommit in fukt under. Jag hoppas att så inte är fallet men nu ska vi ha över någon som kan kolla på det hela för toan måste renoveras totalt innan något händer. Varför är jag inte gift med en snickare? Fast det har jag ju redan svaret på… Det är ju inte yrket som styr det utan personen.

Som att det inte räcker så blev det ju till att köpa ny bil, försäkringsbolaget ville inte betala min bil så de löste ut den för den ringa summan av 18k. Helt ok om det hade vart så att jag hade fått pengarna men 10k skulle ju in till att lösa skulden på bilen, 3k gick i självrisk och 4k fick jag i handen. Ursäkta men de skulle igentligen ha betalt för att de betalade mig för bilen?!? sjukt!! Jaja är nu ägare av en svart 7sätes opel zafira-03 som bara kostade 73k. vilken härlig utgift nu i jultider.

Idag kom granen in…. men ursäkta vart hittade mannen och barnen den?? Skitsamma nu är den uppe. När vi skulle plocka fram ljusslingan till den som visade det sig att det var översvämning i förrådet. I halva förådet var det vatten på golvet. KATASTROF!! vad göra en söndagkväll?? ringa svärmor som pekarde mig i rätt riktning. kan inte alls sånnt här, så skönt att ha någon att vända sig till. Upptäckte snart att det frusit i septiktanken och att det var därför som det var stopp överallt. Jimmy fixade det hela men slamsugning måste beställas akut. Skiter vi så mycket här hemma??

No Comments »

Tjugosjätte november till andra december tjugohundra 10

Nu är skolveckan snart slut, skönt under denna vecka så har jag haft äran att sitta så att jag ser feta rövar och stringtrosor. Hur svårt ska det vara att ha kläder som passar och inte visar hela röven för att byxorna åker ner när man sitter. Dra upp dem eller köp nya brallor. Så enkelt är det. Jag undrar om jag har gjort rätt som hoppat på denna utbildning. Känner inte att jag brinner för detta och tvivlar mycket på allt. Ja jag vill från mitt jobb men kommer detta att leda dit? Och vart är det jag vill?
Är ute på praktik nu och helt ärligt… Jag hatar det. Fan syrrorna är unga tjejer under 25, på något sätt känner jag mig så obekväm i rollen som stud. Den klär inte en 31 åring speciellt inte som usk stud. Hade väl vart en sak om jag vart där som ssk stud.

Fortsättning följer…

No Comments »

WP Login