Archive for januari, 2011

lördag natt

nu var det ruggigt längesedan jag skrev något här. tiden rullar på och dagar läggs till dagar, veckor till veckor…

Skolan rullar på och nu är det halvtid, nästa tenta närmar sig samtidigt som det är ny praktik och en massa arbeten på g. skulle vart ute i praktik i barn och ungdom men jag fick inte fatt i någon plats men nu har skolan fixat en åt mig. Jag har lite svårt att förstå varför vi själva ska fixa våra praktikplatser, ger det inte ett seriösare intryck om det ordnas genom skolan?  Har sökt endel sommarjobb, känner mer och mer att jag inte vill tillbaka till jobbet, allt jag hör är att det är en smärre kaoz där ute och vem vill komma tillbaka till det. Sen är det bara att inse att man är inte mer än just jobbarkompisar, ingen hör av sig och informerar om vad som händer på jobbet osv. jaja jag är bara borta några veckor i taget men det hade vart skoj om någon hörde av sig (nej cissi jag har inte glömt dig men vi är väl mer än bara kollegor) bara för att kolla läget. Men samtidigt så gör jag väl inte det själv heller när någon annan är hemma.

har fått en hel del gjort här  hemma idag även om jag inte mått ok, haft ont i huvudet, vart trött och frusen under några dagar nu, bara att hoppas att det inte blir något mer av det.  passade på att rensa i mikaels garderob, kan inte riktigt fatta hur mycket det får plats i en garderob men mycket är det iallafall. hittade en låda med gabriels första kläder när jag röjde, vilka minnen… min stora kille har verkligen vart så liten.  varför går tiden så fort??

Mikael fick sina vattkoppor, många blev det kan jag lova. Men de kom inte innan trettonhelgen. Stackarn hade både feber, förkylning och vattkoppor, just då var det inte lätt att vara mammas Mikael.

Har vart och gosat bäbis hos grannen oxå, varför är de så små och söta? Ja längtan sitter i och vi har väl börjat prata om att köra ett par ägglossningstest för att se om det kan hjälpa oss lite på traven. Vi får se hur det blir med detta.

Bilen rullar fortfarande som den ska och det är väl alltid nått att vara glad över. Det får nog bli sängen nu om jag ska orka med något imorgon oxå.

No Comments »

Nytt år

Då har det nya året tagit sin start, vi firade in 2011 i goda vännerslag i en badtunna i skogen i Linghult. Tyvärr så jobbade jag nyårsdagen, ja faktiskt velat helgen har jag jobbat. Något festande var det inte för min del men det var trevligt ändå. På jobbet har det vart rörigt, folk är sjuka, tar ledigt på eget intiativ och svarar inte i telefonen. Sänkt påverkar alltid alla, hela helgen har vi som jobbat dagen gått med en klump i magen då det vart risk för inbeordring. Det är sjukt, när man inte får tag i någon annan så rings det till jobbet och den personal som redan är där får jobba kvar hela kvällen oxå. Sjukt system kan jag lova. Men även om helgen har vart sträng så har vi haft ganska skoj oxå. Nivån har vart riktigt låg kan jag lova :)

Fick redan på en sak idag som retar mig så jävla mycket. Folk plockar ut föräldrapenning för att gå ut och festa och lämnar bort sitt barn. Så jävla lågt, riktigt dålig stil. Fp är tillför att man ska ta hand om sitt barn inte supa med sin partner. Detta gör att andra som ville vara lediga inte fick eftersom denne person snodde en ledighet. Nästa år ska vi göra samma sak med en skillnad… Vi ska ha våra barn hos oss ;)

No Comments »

WP Login