Archive for februari, 2011

Nytt hår

Blev ny frisyr och ny färg idag, just nu känner jag bara shit va fan har jag gjort. Men förhoppningsvis växer frisyren och jag kan känna mig bekväm med den. Brukar kännas bättre efter dusch och hårtvätt. På ngt sätt trivs jag bäst med att själv fixa min frisyr, då blir det som jag tänkt :)
Jaja Mikael gillade den inte iallafall, det första han sa när jag kom hem var: va fult mamma jag vill ha sig som du var förr. Jaha tack för den. Mannen var lite mer finkänslig, lite för kort för min smak men fint ändå… Tyckte han då. Hmmmm hur ska jag ta det? Är det snyggt eller inte??

No Comments »

Lösenordsskyddad: Kryptisk status

Det här inlägget är lösenordsskyddat. För att se det måste du ange ditt lösenord nedan:

Ange ditt lösenord för att visa kommentarerna.

Jag har blitt

Det jag hatar… Jag är en ytlig människa som dömer andra efter utseende. Jaja det är väl inte så farligt men det kan jag lova att det är. Man ska inte man ger inte folk en ärlig chans att visa vem de verkligen är.
Hur tror jag att folk dömer mig? Vad tänker de när de ser mig?
Jag är inte dum, jag fattar vad folk tänker och tror när de ser mig. Hjälp va fet hon är, att hon bara inte bantar. Är det någon som vet hur jävla svårt det är? Jag hatar att se min i spegeln, verkligen hatar det. Jag förstår att min man blir äcklad av att ta i mig. Varför skulle han inte bli det? Jag blir ju det av mig själv…
Jag vill men pallar inte, det är ju så gott med godis och det är ju så jobbigt att röra på sig. Varför är det så?
Jag måste avsätta lite tid för min hälsa och mitt väl och ve.

No Comments »

Idag är inte igår

Blev riktigt ledsen igår, jag tycker att min man var elak i det han sa och gjorde. Han däremot verkar inte alls förstå att jag tog illa vid mig. Nu känner jag mig mest ledsen och oförstådd. Det är ingen stor sak men just idag så har detta påverkat mig något oerhört.
Känner på påverkad av allt just nu. Reagerar starkt på allt som sägs och görs i min närhet. Vet inte vad det är men förhoppningsvis går det väl över. Känns som att så fort jag mår bra så ska någon ta bort det för mig.

Tack så jävla mycket…

No Comments »

Dagen är idag

Anno 2011 Herrens år. Jaha här sitter man på busfabriken med barnen och försöker plugga. Undrar om det ens är lönt att försöka. Men jag måste, har tenta på måndag och jag vill verkligen klara den. Tankar om skolan går upp och ner ibland är det pest och ibland ok. Funderar lite i banorna att kanske läsa vidare :o har kommit fram till att jag tycker att blod är väldigt intressant. Både när det gäller provtagning och analyser. måste faktiskt själv säga att jag är jävligt duktig på att sticka. Inte ofta som jag bommar. Roligast är det att sticka dem som man inte ser tydliga kärl på utan att man måste leta efter dem. Damn I’m good.
Har ett längre tag haft bekymmer med återkommande huvudvärk, har inte tänkt så mycket på det men idag kollade mitt Hb och det var lågt. Inte jättelågt men tillräckligt för att det ska kunna ge symtom så som huvudvärk. 117 ligger det på nu så jag ska faktiskt gå och kolla upp det under nästa vecka. Det är ju inte första gången om det nu stämmer.

Vad händer annars då? Jo jag var hos tandläkaren i veckan och har ni tänkt på en sak?? Hur dum ser man ut när man ligger där i stolen? En sexig pappersservett under hakan, all hud ramlar bakåt så det ser ut som att man är en blob, sen hade jag glasögon på mig och även de ramlade bakåt. Där ligger jag i en stol som har en obekväm lutning, allt kroppsfett har ramlat bakom mig så det känns som att jag flyter ut sen så har glasögonen ramlat in i ögonen och allt är bara fruktansvärt. gapar så att det känns som att käften ska gå ur le gör jag oxå och då har fanskapet till tandläkare mage att fråga om det går bra. NEJ vill jag skrika men inte gör jag det heller, jag gurglar fram ett ja!?!! Och gapar lite till…

Cissi har nu bokat biljetter till Much Ado About Nothing i London, detta betyder att jag ska till London!! Sen att the one and only universe sexy Mr David Tennant är med i pjäsen gör ju inte saken sämre. Det ska bli så jävla skoj, vilken upplevelse :) jag och Cissi i London Mr Tennant gör dig beredd… Hahaha men han är sexig det kan ingen säga något annat om.

Något mer att berätta? Blir en tripp hem till Fagersta i början av sommaren, saknar att vara hemma hos mamma. Det blir troligtvis bara jag och Mikael eftersom mannen och Gabriel ska på Lincon. Hoppas på att träffa lite gamla kompisar och kanske hitta på något. Jag saknar mina kompisar från förr, nu när man är hemma så finns det knappt några kvar men de som är kvar ska jag våldsgästa ;)
Det blir minst 1 tripp till V-ås för lite shopping sen tror jag att de har ett leklans där som man kan aktivera Mikael i.

Varför ringer man inte mer? Det är bara mamma och svärmor som ringer, varför är det så? Jag minns när man satt med telefonen klistrad i örat i flera timmar. Kanske bara jag som börjar bli gammal men jag gillade det :)

Love you all…

No Comments »

WP Login