Archive for april, 2011

Tankar

Jag har så många tankar som snurrar runt i huvudet men kan inte riktigt få ordning på dem. Sitter utanför bibblan i stan på lunchen på praktiken. Känner att jag verkligen njuter av ensamheten men samtidigt så känner jag mig fruktansvärt ensam. Allt är så rörigt, pratade med mamma igår. Vi pratade om hennes sjukdom och nu ska hon in på ny undersökning för röntgenplåtarna var inte ok. Fan om det ska bli något mer med detta. Måste kolla upp hur risken för mig ligger men inte just nu för börjar jag prata nu så klappar jag ihop. Om en och en halv månad ska jag upp till mamma. Ska bli skönt, behöver det. Behöver se att hon faktiskt mår bra.

När det kommer till shortsen som jag provade och la ut bilder på så kommer jag inte att köpa dem. Det handlar bara om att lindex har cp storlekar. De jagprovade var i min vanliga storlek men de kunde jag inte knäppa, för att kunna knäppa dem och att de sitter bra så skulle jag behöva köpa 2-3 storlekar större än vanligt. TROR INTE DET har komplex så att det räcker… Men fan va snygga de var….

1 Comment »

igen

har nu vart på lindex och tittat på ett par shorts flera gånger, har funderat på att köpa dessa men är det verkligen jag???

1 Comment »

Livets hamsterhjul

Ja allt bara rullar på. Sekunder blir till minuter som blir till timmar som blir till dagar och veckor. Allt bara är. Sista dagen i Båstad för denna gången. Snart snart är det klart så jävla skönt. Snart ska jag ha semester och bara njuta av lite vila innan sommaren kör igång. Barnen ska få varsinna nya cyklar, Mikael måste lära sig cykla. Tänkte faktiskt göra detta hos mamma.

Nu dax att köra till Båstad.

No Comments »

WP Login