Archive for juni, 2011

Beslut

Ja beslut verkar vara något som jag har svårt att fatta, senast idag kom jag på mig själv med att vela… Ganska fånigt igentligen men oxå rätt lustigt. Har val möjligheten att svänga eller köra rakt fram och beslutet blev svårt. Funderade en stund sedan så bestämde jag mig för att ta vägen rakt fram för att sedan i sista sekund svänga iallafall. Hahaha samma sak kan det vara när jag ska parkera det måste vara just DEN platsen som jag känner känns rätt. ;) Ibland blir jag rädd för mig själv.

No Comments »

Lösenordsskyddad: Passa in

Det här inlägget är lösenordsskyddat. För att se det måste du ange ditt lösenord nedan:

Ange ditt lösenord för att visa kommentarerna.

Dagen innan midsommarafton

Ja nu är vi i rengsjö igen, det är dagen innan midsommar och på något vis är spänningarna på topp. Som vanligt så blir det familjeuppslutning så fort vi kommer. Kul att vara saknad och uppskattad.
Det är kallt idag, snälla solen visa dig och ge oss din värme. Smek våra hungriga kroppar med dina strålar.

Just nu är jag och pojkarna i långenäs parken och leker, eller pojkarna leker och mamma fryser. En värmande famn hade inte vart fel eller en varmare jacka iallafall. Jag trivs här, det känns som hemma det är här mitt hjärta finns. Men det är möjligt att det känns så för att vi inte bor här, för att folk faktiskt är glada att se oss när vi kommer. Det finns en värme här en känsla av att höra hemma som jag så ofta saknar.
Ska bli spännande att se hur morgondagen blir, vad händer i år?

Hur är det med mig då?? Tja masken är på och sprickorna är lagade… Känner DU verkligen mig? Har du träffat mig uran min mask? Utan mitt skydd? Vågar du det? Skulle du tycka om mig då?

1 Comment »

Tänkvärt

Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet.
Plötsligt frågar Nasse: ”Puh, vi har fått två händer för att hålla. Två ben för att gå. Två ögon för att se. Två öron för att höra. Men varför har vi bara ett hjärta?”
Puh tänker en liten stund och svarar: ”Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan, som vi själva måste hitta”

Den är så söt, tycker verkligen om Nalle Puh’s funderingar i livet.

Jag mår bättre, allt är inte ok men det är bättre och jag hoppas på att det blir bra. Vi tar en dag i taget och hoppas på att tilliten byggs upp.
Just nu är jag hos mamma i fagersta och resten av min familj befinner sig i sundsvall. Jag, mamma och Sven var in till västerås och shoppade en sväng. Även om jag saknar mina killar så har det vart en skön känsla att få vara själv och andas lite. Imorgon börjar familjelivet igen. :)

No Comments »

Lösenordsskyddad: Ord

Det här inlägget är lösenordsskyddat. För att se det måste du ange ditt lösenord nedan:

Ange ditt lösenord för att visa kommentarerna.

WP Login