Archive for augusti, 2011

underbar och älskad av alla eller??

Ja då är min sista dag i kommunens regi äntligen gjord. Var helt inställd på att det skulle bli en kännslomässigt jobbig dag men ack vad jag bedrog mig. tror inte att någon av mina kollegor brydde sig ett skit om jag ska vara ärlig! underbart att veta hur mycket man betytt i arbetsgruppen. Ja jag är bara tjänstledig men alla vet att jag inte kommer att komma tillbaka. Det mest ”skrämmande” är nog att jag fick mer känslor och lycka till från den andra gruppen.  Av ”kunderna” så har jag fått olika reaktioner, endel har faktiskt blitt ledsna när jag berättat och andra har önskat lycka till. Om en av mina kollegor skulle sluta så hade jag samlat in till något till denne. Ja det låter girigt MEN det är faktiskt så det fungerar, besviken? nej igentligen inte vad hade jag förväntat mig? ett hjärtskärande hejdå och lycka till? JA det hade jag faktiskt gjort men skitsamma nu – jag e inte bitter ;/ Får kasta mig in i nya jobbet och hoppas på det bästa. Ny friska tag och en hel burk jävlarenammar :)

London nästa, snart åker vi men tyvärr är det fortfarande tråkningar och anklagelser här hemma om det. Lite av själva glädjen över resan har försvunnit i rädsla om ev bråk och anklagelser när jag kommer hem. Jaja bara att hoppas på det bästa. visst vill jag göra en sån här resa med min man men det är inte så lätt att ordna med barnvvakt och allt. Och då får man åka med den näst bästa.

ekonomi, miss mellan idioter (oj ursäkta chefer) har gjort att jag inte fått full lön. fick ut ca 11k iställer för 17k som jag förväntat mig. det är ganska mycket pengar som saknas och jag/vi har ganska många räkningar som ska betalas. Håller på att betala av en massa skit som vi dragit på oss. usch vill bli av med alla jävla avbetalningar. Ibland är de inte alls bra med avbetalningar, det är smidigt men man drar det bara framförsig på ett mycket obehagligt sätt. Konstigt nog så var det ju detta träsk som jag lovade mig själv att aldrig hamna in r/t min uppväxt. Fan som konstigt det kan bli. Men det är bara att leva fattigt och snålt och hoppas på det bästa.

 

1 Comment »

Jag stannade i drömmarnas värld

Idag är vardagen verkligen här. Upp tidigt och skicka iväg stora killen med skolbussen. Fick ta oss ut till stora vägen, känns som att det kan bli problem med skolskjutsen detta år men vi får se.
Kröp ner i sängen en stund till efter att jag lämnat grabben på bussen. Hade drömmar om människor från det förflutna. När jag vaknade kände jag att jag gärna hade stannat kvar i drömmen ett tag till. men tänk va konstigt allt är i drömmar. Folk gör och säger saker som inte har ett sammanhang och dyker upp på de mest underliga platserna. Haha ja det är ju drömmar.

Är o fixar håret nu, färg och klipp blir det. Så skönt det behövdes verkligen. Ska bli spännande att se resultatet, som vanligt var jag inte så uppmärksam på vad Weronica sa. Men varför vara det? Hon vet vad hon gör och jag har aldrig varit missnöjd när jag gått därifrån.

Nedräkningen på jobbet ligger på 4pass nu. Jobbar torsdag till söndag sen är det slut och en ny era i mitt liv tar vid. Många planer har jag får se vilka av dem som blir förverkligade.

No Comments »

inget spec

just nu är det stiltje på händelser i livet, jag har nedräkning på jobbet bara 5 pass kvar innan jag slutar såååååå skönt. Började fundera på hur många gånger jag faktiskt sagt hej då till mina kollegor men denna gången är det på riktigt. Fy f-n vad jag längtar åhhhhh. Rädd, nervös? nope inte alls faktiskt. Jag går in för detta med 110% och så ska det vara.

Min stora kille började tvåan idag. Vart tar tiden vägen? mammas älskling. Lilleman han är sitt vanliga charmanta jag. Vilka underbara pojkar jag har :)

Åhhh fick mina kläder idag!! inte för att jag har råd men ibland måste man tydligen. Mannen fick lite han oxå så jag hoppas att han inte skäller för mycket på mig. Min klänning är svart annars e den lika :) en sak kan jag inte riktigt förstå, vart tar alla pengar vägen? Det har rusat iväg så mycket pengar på onödiga avbetalningsinköp på sista tiden att jag nu börjar få ont i magen. Shit hur fan ska vi klara detta? men men bara att ta en månad i taget och bita ihop. på ren impuls åkte jag och köpte en ny dator till min man!!!! jaja jag är världens bästa fru men iallafall det var inte helt igenomtänkt kan jag lova. Upp till det så är det min ögon op som jag betalar på och mannens mosqito magnet fast den har ju visat sig vara en vettig investering vi har kunnat vara ute i sommar utan att bli uppätna av mygg och knott.

När det gäller mina ögon så är de bra, lite torra men inget som påverkar synen. Jag ser bra UTAN GLASÖGON eller LINSER. Det är fantastiskt och lite skrämmande samtidigt. hoppas bara att det kommer att fortsätta så. Fast helt ärligt så kan jag sakna mina glasögon ibland, de var lixom en del av mig. skulle kanske sätta in fönsterglas bara för att ;)

ungar, det föds ungar i familjen så man kan bli mörkrädd. det vankas dop i enköping och nu ska det fixas present. jag är ju  den sorten av människa att jag inte tycker att man ska kräva eller förvänta sig att få något. det ska bara vara en bonus. dopet ska vi inte på, anledning?? jo det blir för dyrt, bensinkostnad, mat och boende samt present springer snabbt iväg på några tusen och sorry med det är det inte värt i mina ögon. vi kan ju inte bo hos familjen ifråga som vanligt, sen körningen, det e rätt långt. Men present, jaha då har det kommit ett sms där det mer eller mindre står vad vi förväntas köpa!!!!!!!!!! seriöst oj vad jag vill att man inte ska få som man vill men mannen springer gärna i ledband och gör folk till viljes. gaaahhhh så arg jag kan bli över sånt. menmen det är ju inte min familj, de är bättre dresserade än så ;) vi får väl se om det blir enligt önskemål eller ej. har inte bestämt mig för hur dum jag ska vara, vill jag så kan jag….. mohahahahaha (mycket elakt skratt)

No Comments »

Jag funderar

Ibland när jag kollar på en film eller så, så börjar jag fundera på hur jag vill dö. Att bara somna in är ganska odramatiskt och det är väl inte direkt jag. Men att dö smärtsamt känns inte heller ok så hur katten ska det vara då? Ja det är något som jag måste fundera vidare på. Och ni som läser här… Nej jag har inga suicidtankar det är bara funderingar om livet och i bland dess slut. Lite som när man kör bil och tanken på hur det skulle vara om man inte svänger när vägen gör det utan istället låter bilen fara rakt fram…

No Comments »

Kallt

20110811-070306.jpg

Vaknar till en grå och kall morgon. Det är torsdag den 11 augusti. I kropp själ känns det som den 11 november. Jag fryser och är trött så obeskrivligt trött…

No Comments »

WP Login