Archive for september, 2011

vem snodde mina Oreos

Du vet, den  där känslan som kan infinna sig när man är riktigt sugen på något. Jag visste att mina kakor fanns kvar men när jag kommer hem så var de borta. paketet ligger på diskbänken och det finns 1!! kaka kvar. grrrrr jaja det finns ett paket till någonstans men VART??? det är helt bort och jag som var så sugen. Sånt kan förstöra en hel dag. Det finns säkert någon människa i världen som håller med mig.

att jag inte alltid tänker innan jag handlar är ganska känt bland de som verkligen känner mig, i måndags var det dax igen för ett av mina oplanerade handlingar igen. Var på föreläsning via jobbet och slutade tidigare så varför inte dra iväg till Gekås? Tänkt och gjort vi stuvade in oss i bilen och kör iväg. Det visade sig att E6:an var avstängde en bra bit och man omdirigerades på små vägar vilket gjorde att vi blev ganska sena. Klockan var väl runt 17.40 när vi var framme. Som vanligt så var det för lite tid och för mycket mark att lägga under våra fötter. barnen fick sina nya kläder, även mamma fick en del nytt :) Tanken vara att vi skulle käka lite där men när vi är klara med barnens kläder så ropar de ut att restaurangen stänger. Jaha var bara att glömma att få nån käk där. Det blev att äta utanför efter att butiken stängt. Summa kardemumma vi var hemma 22.30 och det vart konsekvensen av att handla innan man tänker.

Och när det gäller mina Oreos så har de hittats nu och de smakade gott.

 

God natt

No Comments »

i bland

i bland blir det aldrig rätt…
Helgen har spenderats i enköping på first hotell, varför? jo för att mannens syster son skulle döpas. som ni vet är jag ganska anti detta just på grund av att jag känner mig så oerhört obekväm i hennes sällskap. det är inte många som kan få mig att känna mig så men tyvärr är denne person en av dem. Men jag var en snäll fru, varken sa eller gjorde något dumt. Höll inte ens med när någon annan sa ngt dumt. känner mig så stolt :D vad bevisar detta? jo att jag blivit vuxen kanske eller att jag bara slutat bry mig. ska fundera på vad som känns bäst ;)
Jaja vi bilade upp och det tog sin tid shit va långt det var spec när man inte var super sugen på resan. när vi har ca 20 mil kvar så börjar bilen ge ifrån sig ett kostigt ljud. vi kommer fram men det blir inte många timmars sömn den natten då jag mest låg och funderade över bilen och hur jag skulle lösa det. Tydligen så var det nästan slut på olja i bilen, hur detta gått till vet jag inte och orkar inte bry mig heller. Bilen låter fortfarande lite konstigt men den klarade resan tur och retur. det är dax för en översyn av dem men det är som vanligt en penga fråga.

är nu inne på min andra vecka på mitt nya jobb om det nu är någon som bryr sig. Det går bra och jag kan känna att det känns överskådligt. Imorgon blir det läkemedelslunch. Har fått nycklar till jobbet nu så nu känner jag mig betrodd väntar bara på mina arbetskläder sen är allt komplett. Jobbet är ganska skoj mycket provtagningar, det är endel att sätta sig in i med jag tror att det går utan större problem. Lite skoj är det att bli handplockad till ett jobb, hoppas bara att det blir som de tänkt.

Hade utcecklingsdag på jobbet i fredags, arbetsmiljö och patientsäkerhet. Intressanta ämnen och man har mycket att bidra med när man är ny på ett ställe och kan se allt med nya ögon men ibland kanske man bara ska hålla käft och inte säga vad andra berättat är ett problem även om man själv delar den uppfattningen. Hänger ni med??

inatt vaknade jag av att M kissat ner vår säng, helt slut efter körningen hem stapplar jag upp och bäddar rent allt. Efter jobbet slängde jag madrass skyddet i tumlaren för att sedan bädda in det men nu blev det galet igen. madrass skyddet kommer ut som en hård boll, jag har torktumlat detta många gånger förr men idag gick det minsan inte. SÅÅÅÅÅÅÅÅ irreterande. Bara att kööpa ett nytt då.

Och vad fan tog det åt gubben nu då? han har suttit uppe vid datorn som vanligt och kom ner för en stund sedan. Fixade madrasöverdraget och blir sedan sur för att jag tittar på det som är på tvn?? ursäkta vad är ditt jävla problem? Blev sur och fräste god natt. Jaha så jag får inte titta på tv om det inte passar honom. Vilket jävla skitsnack. Jag kollar på vad jag vill när jag vill du bestämmer inte det. Spec inte om du inte ens vill sitta ner med mig. Fan va sur jag blir nu. åååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhh pucko

No Comments »

Någons liv

Så snabbt som ett liv kan förändras, ödeläggas eller ta slut. Stora svarta moln steg mot himmelen när vi körde hem idag. Molnen verkade komma från våra trakter och vi började gå igenom vad vi gjort innan vi åkte hemifrån. Klumpen i magen växte och det brände bakom ögonen.
Efter en stund möts vi av massa folk, brandbilar, polis och ambulans. Någons hem står i lågor men det är inte vårt. På bara några sekunder har någons hem förstörts, folk samlas, tisslar och tasslar om det som sker framför ögonen på oss. Man får sig verkligen en tankeställare, börjar fundera på hur oförsiktig man är när vi eldar här hemma både inne och ute.

Ikväll är mina tankar med familjen vars liv blivit raserat genom ett ögonblicks verk.

20110904-073615.jpg

20110904-073740.jpg

20110904-073800.jpg

20110904-073813.jpg

No Comments »

WP Login