Archive for oktober, 2011

Jag bara inte tycker om vissa människor

Livet är som det är och en del människor kan man bara inte tycka om. Som personer som nästlar sig in överallt och tror att de är något. Tror att de är din kompis fast du bara vill spy på dem och slippa dem. Man har inget att säga dem och falskheten lyser igenom. Vad ska man säga när man måste träffas? Det Finns inget att prata om, inget att säga.

Projekt som man tar på sig… Varför lör man sig aldrig? Efter alla dessa år borde jag ha lärt mig, men tror ni att jag gjort det? NEJ och resultatet av det är att jag nu sitter med ett helt jävla konvent i knät som ska arrangeras inför sommaren 2012. Jag orkar inte jag vill inte men jag har inget val. Grejen var att jag tog på mig detta för att jag hade en hel lista med folk som ville vara med och arrangera. Nu har redan hälften av folket hoppat av. Vad göra nu? Sluta planera eller fortsätta och hoppas på det bästa. Jag har en plan, när styrelsen har nästa möte ska jag informera dem om att det inte går att uppfylla deras krav och önskningar när det inte finns folk som vill jobba för det. Är de själva uppskrivna på något?… Kanske kan vara värt en tanke.

No Comments »

Arg

Ni vet känslan när man är så arg att man kokar, man vill bara skrika och slå för alla är så dumma. Så känner jag just nu. Bad om att få slippa åka på simskolan idag för att M bara bråkat och krävt att jag skulle följa med. Gubbjäveln där hemma han får minsann all sin egen tid som han ber om. Det handlar alltid om honom, vi ska anpassa allt efter honom och hans önskningar. Nu ska vi iväg på konvent igen, det är inget jag vill men bara att hålla käft och följa med. Det är inte värt bråket det blir om jag inte följer med.
Jag lever mitt liv genom min mans det är inte okej….

Det är tydligen bara mig det är fel på…

Det är bara du. Du vet att jag sagt att jag var inställd på att åka med M. Men för att få anledning att vara sur och elak så skiter du totalt att lyssna på mig. Jag vet inte vad du är ute efter men jag hoppas att du uppnår det med ditt beteende.

Iallafall om man lyssnar på min man

No Comments »

@work

Idag är det inte så mycket att göra, det e en massa folk på mottagningen men de är här för influensavaccin och inte för att bli stuckna av mig.

20111006-135039.jpg

No Comments »

Jag funderar

Fan, nej jag svär inte igen jag tänker på fans. Personer som ägnar en större del av sitt liv till att dyrka en känd person.
De här personerna lägger ner all sin tid på att tråna efter personen i fråga. Eventuella ledigheter planeras in efter idolens schema. På twitter kan man läsa om folk som har just denna livsstil, där varje ledig stund går till att tråna efter någon som inte ens känner till deras existens. Folk köar i timmar och i värsta fall dagar för att få en skymt av personen.
lägger massa pengar på att få sitt foto taget med personen i fråga eller för att se dennes show inte bara en gång utan två eller kanske till och med tre gånger. Jag förstår inte detta men jag kan känna en liten form av beundran inför deras engagemang i en person eller för den delen en grupp. Att vara besatt och leva sitt liv så är ganska fascinerande. Jag ställer mig till skaran av folk som beundrar någon.

Höst och ved. Som vanligt kommer hösten, inget konstigt med det. Varje år kommer den med varma härliga dagar samt regn och rusk. Idag är en sån dag då det mer eller mindre skulle vara förbjudet att gå ut. Regnet står som spön i backen och det blåser fruktansvärt. En riktigt ruggig dag. Veden beställdes i juli den har fortfarande INTE kommit. Ringde förra veckan och då hade personen tappat bort vårt nummer…. Jaja det blir ingen mer ved där ifrån. Ska ringa ikväll och fråga igen när han kommer. för han skulle ju komma denna vecka…

No Comments »

WP Login