Archive for november, 2011

Helgen som just tar slut

Jobbade länge i fredags sen var det stress upp till götet för att se guden live. Japps Loke hade sin releasefest för nya skivan 11/11. Mitt hjärta hade skaffat min en VIP biljett så vi bjöds på lite bubbel och snacks innan det hela började. Givetvis spelade loke lite bara för oss vip:are. Sååå bra. bland annat spelade han sin tvättade version av barbie girl av aqua. Den är så otroligt underbart skojig den låten.

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

Dessa killarna med sin politiska satir underhöll i väntan på finalen

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

 Efter ett tag tog iallafall Loke scenen med sin 8 mannan orkester. Det var en suverän spelning, var så otroligt nöjd med denna kvällen. Hoppas på att få uppleva denna någon gång igen. Det är något speciellt med att se en konsert i verkligheten och en helt annan att lyssna på en cd. Loke har en enorm energi på scenen och det gör att man rycks med i musiken.

Jag saknade lite att han inte hade sin gitarr men klart med det bandet så behövdes ingen gitarr :) har försökt lägga in några videos från spelningen men de är för stora så det funkar inte. Är inte så haj på wp så jag vet inte riktigt hur jag ska komma runt det.

 

No Comments »

WP Login