Archive for december, 2011

Man kan ju inte…

Börja det nya året skitnödig, så jag passar på nu innan det är dax för raketer och skumpa. Kan inte minnas sist vi haft en så lugn och sansad nyårsafton som i år. Men va skönt det är även om killarna är i sitt esse och bråkar och skriker men även kramas och kelar. Förhoppningsvis kommer grannarna över strax innan tolv och vi skålar in fet nya året tillsammans och faktiskt grillar lite korv på mina nya eldkorgar. Mys.

Jaha 2012 vad kommer det att ha med sig då? Tja den som lever får se men en sak vet jag. Fast just nu tänker jag hålla det hemligt :) det är bara för mig.

Mina kära vänner önskar jag ett gott slut och ett underbart 2012. Jag har märkt att de som kan räknas till detta börjar minska i antal. Kanske är det så på livets väg man hittar och förlorar allteftersom händelser inträffar.

Puss och kram

No Comments »

Här sitter man

Dagen före julafton, skinkan är i ugnen, knäcken är kokt, laxen ligger klar för rökning och julklapparna ska slås in. Det är jul som så många gånger förr. Förväntan är på topp för barnen och stressen är likadan hos de vuxna. Och här sitter jag med ett glas rödvin och funderar. På livet och på allt. Jag borde vara lycklig och jag tror att jag faktiskt är det.

Just nu känns det som att mitt liv är på rätt spår. Från och med idag är jag inte längre anställd i kommunen! Den 23 december gick den ut enligt uppsägningen. Tack gode Gud för den räddningen som jag fått. Jag går nog fortfarande på rosa moln när det gäller jobbet för jag tycker att det är fantastiskt. Idag blev Jag utan bil då mannens pajat igen!!!! Jahopp det går så bra att låna jobbets loppa mot att jag gör ett hembesök på tisdag morgon. Helt ok för mig. Idag var det låg bemanning på mottagningen inte mycket att göra men det var en så mysig stämning. Som att julens filter lagt sig över oss alla. Sedan var det jullunch i konfrummet samma där så mysigt och varmt.

No Comments »

kort eller långt eller både ock?

Ja jo jag var och klippte mig idag. Det blev ehh ja KORT iallfall på ena sidan :)

lite udda för mig kanske men varför inte? Man måste ju prova ngt nytt ibland.

 

No Comments »

En helt jävla vanlig tisdag

Ibland är allt bara för jävla tråkigt och idag är en sån dag. Är sjukt uttråkad på allt och vill bara spy på alla rutiner och måsten.
Jag vill att det ska hända saker, varje dag är den andra lik i mitt liv just nu och jag inser att jag avskyr det. jobba, äta, sova, skita that’s it. Jaha vart är det därra magiska som gör att man mins livet när man blickar tillbaka? Inte hos mig iallafall.

Har ofta funderat på en sak när jag ser människor i olika situationer. Är de verkligen lyckliga? Hade de det bättre förr? Varför ser de inte lyckliga ut?
Oavsett om jag är lycklig eller ej så vill jag att andra ska tro att jag är det. Varför? Enkelt, ingen ska fundera på mina val i livet. Det räcker att jag gör det. Jag ångrar inte något men undrar hur det skulle kunnat vara.
Helt ärligt? Jag behöver en natts ostörd sömn och få vakna när jag vaknar utan klocka eller barn/ man som vill ha min uppmärksamhet. Att vara ledig och att få hitta på vad som faller mig in. DET ÄR VAD JAG VILL OCH BEHÖVER!!!!!

No Comments »

Min önskelista

Ja jag är som barnen, jag tycker att julen är magisk och ja jag tror på tomten för vem annars är det som kommer med julklapparna?

Kära Tomten!
Jag har varit en snäll flicka, jag har inte slagit någon som inte förtjänat det. Jag har inte tagit något från de fattiga, bara från de rika. Men de har ju så mycket så de kommer inte att sakna nått. Jag har inte ljugit speciellt mycket och absolut inte om något viktigt. Jag har älska gränslöst och passionerat, har skrattat och gråtit. Jag har inte blivit tagen av polisen för fortkörning. Jag sköter mitt jobb med sprudlande glädje och är fortfarande säker på handen. Jag ler mot de dumma och lipar åt dem när de vänder ryggen till. Jag förtalar inte, jag berättar bara den nakna sanningen. Jag är stolt över de mina och försvarar dem som den lejoninna jag är.
Så kära tomten det är väl inte så mycket begärt att jag får de saker jag önskar mig.
Massa kramar Kattis

ps jag sätter ut gröt och en sup som vanligt ds

Min önskelista:

Sockar Storl 37-40
Coffee card på espresso house
Ugglehalsband (finns på kicks)
Musikalbiljetter och övernattning i London
En ny konsert med Loke (gärna hemma i garaget med massa vänner)
Vänner att bjuda på spelningen med Loke i garaget
Presentkort på kläder
Muffinsplåt stor och liten
Mortel liten
Glada barn
Lite romantik från maken

No Comments »

WP Login