Archive for juni, 2012

Lev ditt liv

som du önskar, med hel fart och utan skrupler. ångra inte gårdagen utan lev den till fullo. Ångra inte det du gjort, ångra bara det du inte gjort. Dubbelmoral är en bra sak att ha tappar man den ena så har man ju den andra kvar. :)

Om jag har något vettigt att skriva? Näpps inte mycket iallafall. Har graderat i karaten är nu mera gulbältare. Hade inte tränat på en veckan innan graderingen, har haft en grym träningsvärk efteråt.
Har en veckas semester nu, har spenderat två dagar i Fagersta hos mamma och nu är vi i Rengsjö hos svärfar. När jag är hos mamma är jag strängt förbjuden att träffa någon som jag känt sedan tidigare. Det handlar om svartsjuka på högsta grad. Jag har lite svårt att förstå vad det är att vara svartsjuk på. Är det vetskapen att jag haft ett liv tidigare eller vad fan är det? Vad ska man säga? För husfridens skull underkastar jag mig önskan och lyder även om jag tycker att det är så förbannat löjligt. Jag förbjuder inte honom att träffa gamla vänner och bekanta. Jag försöket uppmuntra det men då klagas det bara på att det är fel på dem. De är idioter, pundare osv, konstiga människor som han umgåtts med tidigare, varför väljer man att omge sig med såna?

No Comments »

So far

Nu var det längesedan jag skrev något ska försöka göra en sammanfattning av livet.
Dieten går bra har nu till största delen bara druckit i en månad. Har ätit totalt 4 måltider under denna tiden. Mår ok fast jag är fortfarande väldigt trött. Samtidigt som jag känner att jag har mer energi, jag har lite mer att ge på träningen än tidigare. Det känns bra men det är en lång väg kvar. Just nu är mitt mål att byta tiotal. Det är 3,8 kg kvar till det känns segt och svårt. Ibland kan jag komma på mig själv med att längta efter mat. Men jag hoppas att jag kan nå mitt första mål.

Vi är oense om allt just nu. Jag trivs inte i huset, har väl aldrig riktigt gjort det även om det ibland är lättare. Vi är trångbodda och det är nedgången. Han är inte intresserad av att renovera för latmasken tar för mycket tid. Jag vill och försöker men utan hjälp är det svårt. Så fort jag tar upp det så skylls det på pengar.
Tittar man på utsidan så behöver hela huset målas och en hel del bräder bytas ut. Inne så är det saker som behöver göras i varje rum. Det jävla företaget tar över mer och mer av huset oxå, hade det inte vart för det hade det säkert inte känts så trångbott och nedgången. Överallt är det saker, ingenstans att förvara dem och allt skit måste sparas i evigheter för tänk om man behöver något om 100 år.
Jag hatar inredningen i vardagsrummet, det är mörkt och fult men ingen som lyssnar. Jag vill flytta, har tittat på några hus men det föll inte i god jord. Fick bara höra att trivdes jag inte var det bara att flytta…. Varför kan man inte prata om saker? Varför kan man inte kompromissa? Det var inte jag som ville köpa det här huset. Jag var inte det minsta intresserades men det var inte viktigt varken då eller nu.

Pengar är en bristvara just nu är det riktigt dåligt. Jag vill inte och jag orkar inte. Det är bråk och surt varje dag känns det som. Varje månad sparar jag pengar men när man behöver använda dem blir det ett jävla liv. De ska vi ha till Essen. Fan jag vill inte ens åka dit, jag vill hellre göra något med mina barn. Han kan fan åka själv. Fast det är kanske just så det blir. Det verkar inte som att det här äktenskapet kommer att överleva speciellt mycket mer… Det handlar inte om att vi inte älskar varandra det handlar om att det inte finns utrymme för kompromisser och lösningar på problem.

No Comments »

WP Login