Archive for augusti, 2012

Jag tänkte säga solsken

Men ska jag vara ärligt så verkar det inte riktigt så. Efter att jag skrev sist så mådde jag bättre. Det var som att något hände, jag gick från ångestfylld och deprimerad till mitt vanliga jag. MEN så är det inte. Jag kan riktigt känna hur det kommer krypandes igen. Jag känner hur dåligt allt känns och hur ledsen jag känner mig, tårarna bränner bakom ögonlocken men just nu får de inte rinna över.

En kollega sa just :- Hon är inte bra för någon. Inte på allvar utan vi skojade lite men så ont det gjorde.
Just nu vill jag bara hem, vill krypa ner under ett täcke och gråta. Känner klumpen i bröstet kan riktigt känna hur den växer. Även om det inte är så, så känns det som att alla är dumma och elaka.

Ikväll är det fest med mannens jobb, hur ska jag klara det? Han har i gen insikt i hur jag mår. Jag tror inte att han vill veta heller för då måste han engagera sig både i mig och i hemmet. Det är bättre att leva i blindo… Iallafall tills verkligheten kommer och biter en i rumpan. Jag måste hitta smärtan igen då blir jag av med det andra som spökar för mig…
Jag orkar inte ha denna klump i kroppen som bara växer. Jag vill inte….

20120831-154117.jpg

No Comments »

Efter regn kommer ja vad då?

Ångesten har ett så stort grepp om mig just nu att jag inte vet vad jag ska göra. Jag biter ihop och tar mig till jobbet, är som en robot gör det jag ska men allt är tungt och jobbigt. Vill vara ensam men borde inte vara det för det blir faktiskt värre. Då får tankar och funderingar fritt spelrum.
Jag vet inte vad det är som skapat detta antar att det bara byggts upp under en längre tid. Har aldrig trott att jag skulle drabbas av sånt trams men just nu är det fruktansvärt även om det greppet är lite lättare än tidigare. Upptäckte igår att smärta dövar den värsta ångesten. Det gör att jag kan fokusera på det fysiska istället för det psykiska.

Jag har sagt många dumma saker, kastat mig in i beslut som inte ska tas när man mår så här. Har sagt till min man att jag vill separera. Att jag är trött på honom, att han är tråkig och en jävla massa mer. Men trotts detta så står han kvar. Han står där vid min sida, håller om mig och säger att han älskar mig. Men jag vet inte nå mer, vet inte vad jag vill. Kan inte tänka mig ett liv utan honom vid min sida men varje dag är den andra lik och det tråkar ut mig. Just nu behöver jag vara själv, inte för att jag tvivlar på vad jag känner utan för att få krypa ner under täcket och släppa ut allt.

No Comments »

7år och skolstart

Idag har vi 7årig bröllopsdag. Samtidigt som det så börjar stora killen 3an och lilla F-klassen. Jävlar vad tiden går fort. Barnen blir större och större samtidigt innebär det ju att jag blir äldre och äldre. Hmmmm just den ekvationen är jag inte så glad för. Jag vill inte bli äldre, jag vill inte veta att det bara hår utför och att hoppet är ute. Det är så mycket jag vill hinna med. Saker att göra, personer att träffa.

20120820-102232.jpg

Jaha 7år som gift. 16år som par!? Jisses det är många år. Blir inget firandes, finna varken tid eller pengar för det. Och vad är det att fira? Ska man inte uppskatta varandra varje dag och inte bara just den dagen. Fast jag hade ju inte gråtit och jag fått en stor bukett blommor eller ngt sånt. Jag älskar att få blommor men får det på tok för sällan. Visst ska man ge för att få men min man har faktiskt kört iväg med min plånbok. Så jag är faktiskt pank…

20120820-102025.jpg

No Comments »

Och nu då?

som vanligt så är mitt inre i kaoz, undrar när det inte är det. Hur skulle det vara då? uppdateringarna på sidan är få och sällsynta just nu märker ja. kan inte skylla på att jag inte har något att skriva för det har jag men jag blir lixom aldrig färdig till det. Två födelsedagar har passerat, inte obemärkt heller. Mamma fyllde 60 och det firades. Jag körde upp till henne direkt efter jobbet och vi var ute och käkade och hade det trevlig. Var på GM i Fagersta, verkligen ett ställe jag kan rekommendera. Det var kanon. Sen hängde de med ner hit och vi for över till Köpenhamn på måndagen. Var på ströget och nere i Nyhamn, kollade i butiker och bara njöt av livet. Eller tja jag gjorde det iallafall. Var även in på tivoli en sväng och jag bara älskade det. Så mysigt. Vill tillbaka dit snarast.
Min födelsedag passerade lite mer obemärkt förbi. Men det är ju så jag vill ha det, tycker bara att det blir jobbigt när det ska uppvaktas och hållas på. Vill jag ha det så inbjuder jag till det. Fick en udda födelsedagspresent av min man. Ett luftgevär!! Vet inte riktigt vad jag ska med det till egentligen men visst lite skoj är det ju att ha. Satte mamma och Sven på tåget på onsdagen och på lördagen kom svärmor. Hon började genast att röja och ha sig. Jag åkte och jobbade och höll tyst. Ibland är det lika bara att hålla käft. Men nu har vi två oavslutade projekt här hemma och jag ger mig fan på att de kommer att stå så här länge innan de blir klara.

Det finns mer som jag borde skriva för att må bra men inte ens här är det rätt plats att ventilera det på.

No Comments »

WP Login