Archive for september, 2012

När hjärtat brister

Jag har gett min familj brustet hjärta, jag klarar inte av att vara den de vill att jag ska vara.
Jag vet inte ens hur det började denna gången men ett jävla gräl blev det. Hela lördagen kastades omkull. Jag var så förbannad på mannen att jag inte visste varken in eller ut. Att han svarade igen gjorde ju inte saken bättre det bidrog ju bara till att jag blev ännu argare. Till slut va jag så arg att jag slängde ringarna på honom. Talade om att jag fått nog och att jag vill skiljas…

Jaha är nu det vad jag vill? Jag vet faktiskt inte. Jag älskar min familj, min man och mina söner och vill inte leva utan dem. Det borde vara svar nog men helt ärligt vet jag inte vad jag vill. Jag mår bara SKIT. Jag vill inte såra men jag vill inte må så här heller. Som jag skrivit tidigare så vet jag att smärta dövar ångesten som finns i hjärtat. Det är fruktansvärt att känna att smärta är en lösning men just nu är det så. Jag har inget beroende av det och tror inte heller att det kommer att bli ett. Det fungerar bara som dämpande.

Nå åter till helgen. Det vart en jobbig lördag med massa tårar för oss alla, det är svårt att hålla barnen utanför när man mår dåligt. De känner av det på en gång. Jag och mannen skulle behöva sitta ner och prata men jag vet faktiskt inte vad vi ska prata om. Samtidigt är jag livrädd för att han ska säga hur trött han är på mig och allt detta.
Tidigare har vi gjort en uppdelning på ekonomin för jag har levt i tron att jag inte haft så mycket utgifter. Det har visat mig att jag inte skulle ha råd att separera. NEJ Jag är inte kvar hos min man pga pengar. Jag är kvar för att jag älskar honom. Han är min bästa vän, min förtrogne, han är mitt allt men just nu kan jag inte vara där för honom. Jag kan inte vara den fru han förtjänar.

Jag hatar mig själv, antar att det hela bidrar en del till allt detta. Jag hatar min kropp, allt fett som hänger överallt. Kan inte ha ett snyggt linne eller nått för det finns så mycket som måste döljas. Har gått ner 10kg för att bevisa att jag kunde så att jag kunde får en remiss till GBS inte fan fick jag den? Vad säger läkaren? Men oj så bra! Ja visst är det bra ge mig remissen. Men nej då, då ska jag träffa deras dsk som är så motiverande. Jag är inte intresserad av att träffa någon dsk vad kan denne höra för mig? Jag tränar minst 3gånger i veckan, äter inte spec mycket vad fan ska jag mer göra???

20120902-223914.jpg

No Comments »

WP Login