Archive for december, 2012

Lösenordsskyddad: Ps I love you

Det här inlägget är lösenordsskyddat. För att se det måste du ange ditt lösenord nedan:

Ange ditt lösenord för att visa kommentarerna.

Lösenordsskyddad: Nyår, tummar och allt annat.

Det här inlägget är lösenordsskyddat. För att se det måste du ange ditt lösenord nedan:

Ange ditt lösenord för att visa kommentarerna.

Det räckte inte ända fram denna gången heller

Hur svårt kan det vara att få pengarna att räcka till? Vi har planerat en resa till hösten -13. Tanken är att vi ska åka till ett badland med barnen. Resan som vi tittat på skulle kosta runt 20k. En vecka i solen med all inclusive var vad det skulle bli. Så härligt att få göra en sådan resa med barnen. Men nu går det stanna vid en dröm. Vi måste byta ackumulator tankarna, hela värmesystemet är på väg att ge upp. Som det är nu så har vi ingen elpatron, vi måste elda varje dag för att få värme i huset. Tråkigt men sant vi måste gå till banken och be om pengar. Vi är medvetna om att vi med största sannolikhet inte kommer att få några pengar. Det vart ett fett nej när vi ville låna för att renovera badrummet. Vad skulle vara skillnaden nu?

Jag kan inte fatta vart alla pengarna tar vägen, det är ofattbart. De räcker inte ens en hel månad som det är nu. Vi kan vara glada om vi har 2k kvar när allt är betalt för att kunna handla mat och allt annat som måste göras. Jag är så trött på att hela tiden säga nej till mina barn för att det inte finns pengar till något som de vill ha eller vill göra. Jag växte upp under sådan situation där det aldrig fanns pengar och nu måste mina barn leva i samma fast jag lovat mig själv att de aldrig skulle behöva ha det så. Mitt hjärta brister. Det gör så ont.

Samtidigt som detta så är jag mitt uppe i en renovering av groventren. Vi har tagit bort det gamla soprummet och gjort en hel vägg där istället. Taket har tvättats och väntar nu på att målas. Shit va strängt det var att tvätta taket. När taket är målat ska det upp väv på väggarna sedan ska den målas. När det är klart ska det läggas nytt golv. Tja det är mycket som ska hinnas med, hade ju hoppats på att få detta klart innan jul men det är nog bara att glömma.

No Comments »

Isbjörnarna invaderar, minus kilo och fall

Det är så jävla kallt just nu att jag inte riktigt vet vad jag ska göra, sitter på jobbet och huttrar av köld. Kan ha ngt att göra med att jag har ngt skit i kroppen. Skulle gissa på en riktigt mysig förkylning. Urk och burk. Jag har inte tid att vara sjuk just nu och jag vill inte heller.

Snön faller från himlen och jag känner att det vore på sin plats att gå i ide nu. Tänk att göra sig redo för en lång skön sömn och inte vakna innan träden knoppar.

Eller njae kanske inte. Igentligen är vintern vacker men med min frossa som jag har just nu så är det bara strängt. Det är verkligen vitt överallt. Det närmar sig jul. Har vart i kyrkan två dagar på raken, lilleman är med i åsne expressen ett julspel om tja gissa!! Jesufödelse. Sen var det avslutning på robin hood klubben med lucia i kyrkan. Ahhh det var så fint!! Det var ett riktigt lucia tåg med tärnor och stjärngossar, inga tomtar och pepparkakor. Stilrent och vackert.

På tal om vackert, vi har börjat renovera groventren hemma. Det ser ut som ett jävla bombnedslag där just nu men snyggt ska det bli. Måste bara komma igång på riktigt, det får inte dra ut på tiden mer nu, allt ska vara klart innan jul. Gaaaawwww hur fan ska jag hinna.

Stress, stress, stress.

Mår ganska bra just nu, det är inte en massa som surrar i skallen på mig utan allt bara flyter på. Skönt det, har tagit mig upp från botten och som jag mådde då vill jag aldrig må igen. Fy va illa det var, det som stör mig var att ingen fanns där och verkligen fångade upp mig. Jag föll ensam och jag återhämtade mig ensam. Med andra ord ensam är stark!

Kämpar fortfarande med att gå ner i vikt, ligger mellan -14 och -16 beroende på när jag väger mig. Men även här finns det ett destruktivt tonfall, jag har slutat att äta, inte helt men jag äter bara hemma. På jobbet skiter jag fullkomligt i det och jag äter inget innan träning heller. Ja jag vet att det är musklerna som ryker först som energidepåer men i och med att jag faktiskt tränar också så tänkte jag att det kanske blir fettet som försvinner istället. Jag förstår hur lätt det är att trilla in i anorexia och bullemi. Tankesättet är lätt att få när man kämpar, jag vet att jag hat gått ner en del men i mina ögon syns det inte. Jag ser samma feta person som tidigare när jag tittar mig i spegeln. Jag måste verkligen börja på gym, vet bara inte när jag ska få in det i min redan pressade kalender. Har karate tis och tors vilket är samma dagar som stora killen har innebandy. Det är ett evigt flängande och körandes. Fast när man är mitt uppe i det är det svårt att se hur mycket det faktiskt är. Att jag jobbar till 17 varje dag gör ju inte saken bättre, det är alltid sena kvällar hemma hos oss. Dagligen så känner jag att jag inte räcker till, varken för barnen, mannen eller mig själv. Det spelar ingen roll hur jag gör så blir det inte helt rätt. Urk that´s just the way it is.

No Comments »

WP Login