Archive for mars, 2013

Ångest, förtvivlan,trött

Jag tror att jag blir galen. MAT det är det enda jag tänker på. Är sugen på allt hela tiden, det är helt hopplöst att hålla diet när suget sätter in. Just nu känns allt hopplöst, förtvivlat. Vill se en förändring men inget händer och det är väl därför som jag snart ger upp. Det är som att engagemanget har försvunnit, jag vill men orkar inte. Varje dag startar jag med en ny tanke att nu är det nya tag ingen mer mat svält och viktnedgång. Varje dag blir det samma sak, klarar dagen tills jag kommer hem då jag vräker i mig allt jag kommer över.

Samtidigt som jag kämpar så retar jag mig så oerhört på de som genomgår GBS. Det känns som att folk till höger och vänster genomgår dessa operationer. Jag är inte emot operationen utan emot berömmet som den opererade får. Åhhhh vad duktig du är. Men vad har personen gjort? Den har ätit sig till fetma eller övervikt, utsatt sig själv för fara genom detta handlande. Istället för att man kräver en insatts av personen så får den en ”enkel” väg till ett smalt liv. Det är lite som lyxfällan, här får du en belöning för att du vart dum…

Det genomgående temat i mitt liv är bil, att äga, att inte äga, att måste äga. För att inte lägga till kraven som bilen måste klara. Min älskade Bettan har lämnat mig med en enorm saknad, sorg och frustration. Nu mera kör jag Renault igen och jag trivs inte alls med detta. Det gör mig bara ledsen. Just nu gör allt mig ledsen. Det är så mycket som måste fixas och lösas men jag orkar inte. Sen är det lite infekterat på jobbet och det gör vardagen lite blå.

No Comments »

WP Login