Archive for maj, 2013

Beslut, röd och nya skor

Det är spridda skurar med mina besök, hinner lixom inte skriva samt att jag inte har något att skriva om. Det är inte mycket som händer just nu eller tja det är ju som vanligt fullt upp. Men det är vardagssaker som tar upp våra dagar. Träning, läxor och bråk,känner att det säger allt om vår familj just nu. Gud vad jag längtar efter lugn och ro. Att inte behöva lösa konflikter, förklara matte eller passa tider. Är så trött. Varje kväll somnar jag på soffan, ibland blir jag kvar där hela natten, orken är slut.

Idag gjorde jag slag i saken,spiralen är inne igen. Det är nästan 8år sedan den togs ut. Känner att våra förutsättningar har förändrats och att det mer har varit en tidsfråga innan något börjat växa. Det föll sig så bra att vi hade en vik läk på gyn så jag smet mellan och fick det fixat. Inte en chans att jag hade gjort det om chefen vart där. Där går min gräns, ingen chef mellan bena….. Ehhh ja det lät ju ganska skumt men så e de.

De röda dagarna haglar tät just nu, så skönt med en ledig dag mitt i veckan. Även om resterande delen av veckan blir fucked up så är det värt det.

Kände att jag måste ta upp in löpning igen så jag var inom stadium outlet och tänkte fynda. Kom ut med ett par löparskor för 800kr vet inte riktigt om de vart ett fynd men men, nu är de mina så de så. Nu ska de ju bara användas oxå. Att 5km kan skrämma mig så mycket just nu, gaaaww blotta tanken får mg att inse att jag inte kommer att orka. Jag vill men orken och motivationen är inte på topp men jag ska.
Nu ska jag sova!

Over and out!

No Comments »

WP Login