Irritation

Planerad-semester-Lalandia. 4 dagar med bad och skoj för barnen. Ja så var tanken iallafall. Hur blev det då? Ja inte som vi tänkt eller planerat.
Motgångarna började redan hemma, eller ja i tisdags. Vi skulle inte åka själva utan vi skulle ha med oss två andra.
Det känns som att hela resan har blivit en katastrof. Barnen har bråkat som vanligt. Den lille i familjen håller på att driva oss galna. Det är nerkissade kläder flera gånger varje dag. Och han lyssnar inte alls på vad vi säger. Den store killen är söt och god då länge han är utvilad och blodsockret ligger å topp. Killarna kivas och slåss mer eller mindre hela tiden. Det känns som att hela resan har varit bråk och tjafs. Om inte med barnen så mellan oss.

Det första var att mannen ansåg att jag inte behövde släpa med en massa schampo flaskor och bös till badet. Jag plockade ut hans saker så att han skulle slippa bära mina och barnens saker om det nu var för tungt. Då blev det ett jävla liv och det slutade med att jag och barnen gick och badade själva.

Saknaden av vårt sällskap har gjort sig mer påmint än vi alla trodde.

Hela tiden har det vart lite spänt mellan oss, vi fräser på varandra för minsta sak och det blir inte bättre av att barnen bråkar.
När lilleman kissade ner sig totalt idag tappade jag greppet helt. Fy så arg jag blev, jag är så oerhört trött på alla dessa våra kläder och allt trotts. Att han sedan sitter fast med navelsträngen gör ju inte saken bättre. Det är bara jag som duger, pappa är inte värd något. Det är inte lätt att ha det så kan jag lova. sen att vi inte kan vara överens om hur vi ska få honom torr gör ju inte saken bättre. Jag föreslog att återgå till en kissklocka men så fort det går emot och inte funkar då blir det irriterat. Klart att vi inte kan få ordning på honom om vi inte kan vara överens.

Just nu sitter jag och glor på någon dålig film och mannen ligger och snarkar på soffan jämte.
Jag hoppas att morgondagen blir bättre och att vi får ett bra avslut på redan. Barnen har bestämt att de ska shoppa loss på godiset på båten och jag har faktiskt sagt att det är ok. Varför inte? Om de ser fram emot just detta så låt det gå.

Leave a Reply


WP Login